2020! Wat een jaar!2020, de som is een 4 en iedereen in het begin maar zeggen dat het de max van een jaar ging zijn. De ingevingen zeiden me telkens dubbel karma voor de wereld …plots in maart sloeg het toe. Voor mij was er weinig verandering van dagelijkse zaken van buitengaan, mijn dagelijkse afspraken, … ik zag bij sommige van mijn klanten wel dat ze plots hun werk niet konden uitvoeren.


Man, wat ben ik fier als jij dit leest en hier rustig mee omgegaan bent. Want dat zag ik ook. Telkens hoorde ik van hen: jij bent ons voorbeeld. Het heeft geen zin om mee te gaan in de angstpsychose die de media verspreid.

Bij de 4 is niet enkel dubbel karma voor elke persoon die van kracht gaat, maar ook dubbele communicatie.
Wat is het jaar voor mij geweest? Zoals ik schreef op vlak van mijn dagelijks ritme is er weinig veranderingen geweest. Persoonlijk en op bewustzijnsvlak heb ik vele sprongetjes verder gemaakt in mijn proces. Ik had ooit een lijst van diagnoses en daarvan waren er begin dit jaar nog 4 waar ik redelijk wat werk in te krijgen had. Toch is mijn bloedarmoede volledig weg, mijn lever volledig terug gezond, mijn apneu is stukken beter en mijn metabolisme is in gang geraakt. Dit heeft als gevolg en positief zijeffect dat de kilo’s zachtjes zakken, stilstaan en weer zakken. Dat geeft al resultaat dat mijn immuniteit op een natuurlijke manier weer vergroot is.

Ik heb dit niet zomaar gerealiseerd, maar wel nadat ik zelfs tijdens een pandemie bleef kiezen voor mijn pad verder te zetten, weg van alle angsten in de maatschappij terwijl ik in deze maatschappij leeft.

Bovendien had ik reeds volgende volledig in genezing gebracht door 12 oorzaken die elke ziekte vormen, maar ook kunnen weg houden aan te pakken. Wat had ik al geschift?:

  • Maag* Voedselverslaving* Lever* Anemie* Narcistisch misbruik* Haaruitval* Armoede* Fibroom*

  • Astma* 17 allergieën* Chronische bronchitis* Chronische Sinus ontstekingen* Rosasea Depressie* Luie darmen* Angsthaasje* Candida* Nagelbijter*

Ik heb me volledig gefocust op persoonlijk vlak om de healing van mijn narcistisch misbruik rond te maken. Tot zo ver dat ik nu ook daar in begonnen ben met coachen want weet je er is zoveel aandacht aan de economische pandemie rond corona dat de verborgen pandemie hierrond die samenhangt met heel het maken van de angstpsychose die over het hoofd gezien wordt. Ik heb om