top of page

Artikel staat onder deze aankondiging

Twijfel?
Proef tijdelijk van de academie

Nu 1ste maand  -25% korting

2020! Wat een jaar!2020, de som is een 4 en iedereen in het begin maar zeggen dat het de max van een jaar ging zijn. De ingevingen zeiden me telkens dubbel karma voor de wereld …plots in maart sloeg het toe. Voor mij was er weinig verandering van dagelijkse zaken van buitengaan, mijn dagelijkse afspraken, … ik zag bij sommige van mijn klanten wel dat ze plots hun werk niet konden uitvoeren.


Man, wat ben ik fier als jij dit leest en hier rustig mee omgegaan bent. Want dat zag ik ook. Telkens hoorde ik van hen: jij bent ons voorbeeld. Het heeft geen zin om mee te gaan in de angstpsychose die de media verspreid.

Bij de 4 is niet enkel dubbel karma voor elke persoon die van kracht gaat, maar ook dubbele communicatie.
Wat is het jaar voor mij geweest? Zoals ik schreef op vlak van mijn dagelijks ritme is er weinig veranderingen geweest. Persoonlijk en op bewustzijnsvlak heb ik vele sprongetjes verder gemaakt in mijn proces. Ik had ooit een lijst van diagnoses en daarvan waren er begin dit jaar nog 4 waar ik redelijk wat werk in te krijgen had. Toch is mijn bloedarmoede volledig weg, mijn lever volledig terug gezond, mijn apneu is stukken beter en mijn metabolisme is in gang geraakt. Dit heeft als gevolg en positief zijeffect dat de kilo’s zachtjes zakken, stilstaan en weer zakken. Dat geeft al resultaat dat mijn immuniteit op een natuurlijke manier weer vergroot is.

Ik heb dit niet zomaar gerealiseerd, maar wel nadat ik zelfs tijdens een pandemie bleef kiezen voor mijn pad verder te zetten, weg van alle angsten in de maatschappij terwijl ik in deze maatschappij leeft.

Bovendien had ik reeds volgende volledig in genezing gebracht door 12 oorzaken die elke ziekte vormen, maar ook kunnen weg houden aan te pakken. Wat had ik al geschift?:

  • Maag* Voedselverslaving* Lever* Anemie* Narcistisch misbruik* Haaruitval* Armoede* Fibroom*

  • Astma* 17 allergieën* Chronische bronchitis* Chronische Sinus ontstekingen* Rosasea Depressie* Luie darmen* Angsthaasje* Candida* Nagelbijter*

Ik heb me volledig gefocust op persoonlijk vlak om de healing van mijn narcistisch misbruik rond te maken. Tot zo ver dat ik nu ook daar in begonnen ben met coachen want weet je er is zoveel aandacht aan de economische pandemie rond corona dat de verborgen pandemie hierrond die samenhangt met heel het maken van de angstpsychose die over het hoofd gezien wordt. Ik heb om dit echt te healen afscheid genomen van toxische mensen uit mijn omgeving.

En ondanks deze crisis ben ik toch blij dat alles financieel ook verbetert is in positieve zin. Groeien heb ik dus op elk vlak gedaan

Maar ik heb me ook bewust van de angstpsychose weggehouden, niets is minder destructief voor je gezondheid om met die angsten mee te gaan. Dat zegt helemaal niet dat ik niet weet wat er gaande is of de maatregelen niet ken, wel dat ze mij niet bepalen noch mijn gevoel noch mijn leven.

Ik heb fantastische mensen leren kennen die zich net als ik inzetten voor het welzijn van anderen.

Martine en Maria, ze mogen toch even vermeld woorden want beiden zitten ze in organisaties die echt andere mensen helpen in deze tijden. Ik doe het door mensen te helpen om terug op een natuurlijke wijze hun gezondheid te vinden en hun trilling te verhogen. Deze twee dames zijn bezig met andere doelgroepen: mensen die economisch getroffen zijn of de chronisch zieken die geen steun noch hulp hebben.

Ik wil ook nog even mijn assistente Kathleen vermelden. Tot eind 2019 was ik zoekende naar iemand die mij echt kon helpen bij de groepen, de website, … en dan begin 2020 kwamen er wat gesprekken tussen mij en Kathleen over dit geven. Kathleen leert elke dag bij, verzet elke dag grenzen en begint zich te laten zien voor de fantastisch liefdevolle warme vrouw en hulp die ze is. Bedankt Kathleen!En dan is er 2021! Ze heeft haar deuren open gezet, een 5, het cijfer van verandering. Dus elke verandering die je echt wil aangaan ga je gesteund uit het universum kunnen realiseren, maar als je destructief blijft, gaat het universum dat ook steunen. Actie en de juiste persoon die je er in bij staat gaat dus van belang zijn. Jij hebt het nu in handen om samen te gaan werken met iemand die op vlak van bewustwording als gezondheid kan helpen bij die shift. En de naweeën van corona gaan we zeker nog voelen.


Ik blijf het herhalen: werk aan je gezondheid op een natuurlijke wijze en je houdt dit virus buiten door je immuniteit te verhogen en je trilling te verhogen. Voor 2021 heb ik al wat voor je om je hier in te helpen en te begeleiden. Check maar hier onder eens Ik hoop je er te zien, te horen, en met je samen op pad te kunnen.


In spirituele gezondheid, vrijheid en trillingsverhoging Wendy


>> 14 bewutzijnsavonden : klik hiier voor info

>> 2 avonden rond Corona & bewustwording : klik hiier voor info

13 views0 comments
bottom of page