3 manieren dat voeding invloed heeft op je ziekte en je trillingsfrequentie & gezondheid

Updated: May 18
Voeding er niet om ons te vullen, maar wel om ons lichaam dat te geven wat het vraagt in functie van de noden van het lichaam. Al te vaak hebben we geleerd om voeding te gebruiken om niet te voelen en emoties weg te doen, om voeding te gebruiken in de zin van “goesting in” en zo ons ego te voeden.

Voeding is er om je lichaam te onderhouden.

Goede voeding is niet alleen gezond maar bewust en in functie van de healing van de ziekte die je hebt. Geen enkel dieet gaat dus voor elke persoon de juiste zijn. Voeding op maat en die je trilling verhoogd wel.

Ben je ziek? Overgewicht? Of wil je u trilling verhogen?

Dit is een artikel dat ik toewijd aan elke persoon die met voeding op een wijze wil omgaan om zijn spirituele groei, lichaam of innerlijke staat in een transformatieve en positieve wijze wil beïnvloeden. Ik geef graag nu je al mee dat voeding bewustvol en gezond inzitten voor deze resultaten een positief verschil in je leven maakt van 30 tot 40%.

Een voorbeeld (gebaseerd op waargebeurde feiten)

In 2012 had ik 72 uur na elkaar niet kunnen eten, drinken kon ik niet binnen houden noch kon ik naar het wc gaan. Door toedoen van opeenvolgende acties die laatste dag kwam ik uiteindelijk in de spoed van UZ in Antwerpen terecht. Daar stelde men vast dat mijn darmen waren stilgevallen. Dat was toen voor mij de aanzet om alles te leren over gezonde v