top of page

Proef van de live online academie

Nu 1ste maand  -25% korting

Als chaos, klein of groot, in je leven is, vertelt het wat…


Als vrijheid in je leven afwezig is op een bepaald vlak zoals gezondheid, zoals financiën, zoals relaties,…dan ligt dat domein in je leven door je nu waarschijnlijk onder het vergrootglas.


Je bent er mee bezig hé en je wil graag dat het anders wordt.


Je begint je vragen te stellen waarom het steeds terugkomt of wat het is dat je doet. Vaak wordt dat laatste dan nog gezien onder de zin “ wat heb ik verkeerd gedaan” of ben jij iemand die zichzelf de vraag misschien dan stelt “waarom doen ze me dit toch telkens aan”?

Wel, niets wordt je aangedaan met opzet. Zelfs een pathologische narcist die weet wat hij doet , doet het omdat in zijn denkwereld het zo is en door deze persoon als normaal gezien wordt.


Het is dus niet echt een goed idee om zomaar je steeds de vragen waarom doen andere dit naar mij. De betere vraag is: Hoe komt het in mijn leven? Wat is het in mij van patroon of overtuiging of schaduwkant dat maakt dat ik dit wederkerend op mijn levenspad heb. Pas als je deze vragen – waarmee je naar binnen gaat – jezelf gaat stellen ga je tot de kernen kunnen komen van de echte oorzaken.


Ik kan begrijpen dat je nu zoiets hebt van “ja zeg komaan hoor, precies of ik ben degene die dit allemaal wil.”


Nog niet te snel weggaan, laat me eerst nog wat verder iets uitleggen dan ga je nog meer begrijpen waar ik van kom.


Lieverd! Je kan onmogelijk verandering in je leven realiseren als je naar buiten om je heen blijft kijken voor de antwoorden. Je kan wel denken dat het antwoord daar ligt omdat daar net hetgeen aanwezig is dat je ziet wat mis is in je leven. Maar wat uitwendig aanwezig is in je leven, zit ook inwendig in je. Meestal dan nog verscholen onder een laag van overtuigingen, excuses, patronen of zelfs een echt web van dit allemaal.


Dat web dat ik hier beschrijf wel dat heb jij in je kinderjaren gecreëerd en ik ga nog verder – want vanuit mijn eigen ervaring heb ik volgende duidelijk ondervonden- want het komt daarnaast nog uit het geheugen van je eigen celkernen.


Ik vertel je wat meer rond het geheugen van je celkernen!


Toen ik rond vrijheid diepgaand werk aan het doen was bleef ik altijd terugkomen op een blokkade rond bewegen. Man had ik een hemelse schrik om buiten te wandelen. In huis kon ik immens veel verzetten. Had ik bergen energie, maar ik verlangde echt om naar buiten te kunnen. Ik wilde in de zon wandelen, op de groene weiden, met de golden retriever van mijn buurman tussen de wilde bloempjes dartelen. Kan je me daar al zien?

Wel, tijdens mijn begin proces was er enkel het denken aan. Ik verlangde, ik proefde het maar ik kwam diep in mij op een overtuiging waar ik het raden naar had waar ze vandaan kwam: Buiten gaan is sterven. Wauw! Heftig hé. Vond ik ook!

Ik was toen ook die periode wat bezig met genealogisch

onderzoek. Tijdens een van die momenten kreeg in een methode ingegeven door aartsengel metatron om te werken met het geheugen van je cellen want daar zitten overtuigingen, patronen, emoties in opgenomen die van de hele biologische familielijn voortkomen.


Hoe dieper ik groef, hoe meer in met deze methodiek ging werken want ik vertel je hier mijn geheim: ik heb mijn biologische vader nooit fysiek gekend. Ik weet niets van hem.

Doch ben ik via het activeren van het geheugen wat te weten gekomen over hem. En een ding was dat zijn moeder in een concentratiekamp wat gestorven. Ze was de 1ste dochter van haar ouders.


Je vraagt je misschien af waarom spreek jij zo specifiek over het feit dat zij de 1ste dochter was.


Wel in mijn cel geheugen zit is rond 1ste dochter en het eerste kind zijnde, maar ook rond het 5de kind en dochter zijnde. Voor mijn moeder ben ik het eerste kind en voor mij vader het 5de kind. De positief van mijn plek als kind wordt beschermd in de ene ouderlijke lijn omdat het bedreigd wordt in de andere ouderlijke lijn. En dat is zo voor elk kind in een samengesteld gezin dat 2 posities inhoudt. Het heeft ook een voordeel: dubbel zoveel kracht, dubbel de energie om je familielijnen te reinigen en tot healing te brengen.


Wauw! En wat een uitleg hé. Kan je me nog volgen?


En dat allemaal om uit te leggen dat ik dus een overtuiging in mij actief had die van mijn biologische grootmoeder kwam langs vaderlijke kant, die me weerhield om in vrijheid te bewegen in de wereld.


Die overtuiging schiften is niet zo simpel als ik ga even gewoon de woorden veranderen. Als dat het zou zijn dat had ik zonder al het werk het ook kunnen schiften. Neen!


Dat vraagt aanpak diep op niveau van je celgeheugen en samenwerken met de ervaring van de ziel van mijn biologische grootmoeder langs vaderlijke kant.


Nu is dit opgelost en ga ik heel veel wandelen, zowel alleen als met de golden retriever van mijn buurman. Ik geniet van de lucht, het buiten zijn en geen enkele negatieve emotie tot verlammende angst komt nog naar boven. Maar ik het al eens gezegd , angst is een overtuiging die in je zit. En zelfs in deze situatie was het een overtuiging in mijn celgeheugen van mijn voorouders. Dat is niet altijd het geval, maar het komt toch vaak voor.


Ik kan me nu lekker vrij bewegen in als buitenhuis!


Love,

Wendy

51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page