top of page

Artikel staat onder deze aankondiging

Twijfel?
Proef tijdelijk van de academie

Nu 1ste maand  -25% korting

“Ben jij angstig in deze onzekere tijden?”.

Updated: Jul 9


Ben jij angstig in onzekere tijden? Coach Wendy Mertens

Ik begrijp je en ik wil je helpen


Het c- virus maakt heel veel mensen onzeker, zoekende en het brengt ook veel solidariteit naar boven onder de mensen. Aan de andere kant is het een wereldwijd moment om bewuster in het leven te staan, preventief te handelen en te leven. Maar er kunnen ook zoveel andere zaken zijn die bij je een gevoel van onzekerheid naar boven doen komen.


Ik zie ziekte als een web waaronder 12 oorzaken zitten die aandacht vragen om die oorzaken te doorbreken, te schiften om terug in heelheid te brengen zodat het resultaat bij je is dat je lichaam opnieuw gezond is als blijft. De reguliere gezondheidszorg gaat dit je niet leren, wat ze doen aan onderdrukken van symptomen, niet ze oplossen zoals ik het je aanleer.


Dit is mijn verhaal van mijn tocht en nadien kom ik terug hoe die nu relevant is voor je in deze wereldwijde situatie.


Doorheen de jaren bleef mijn gewicht stijgen ondanks gezond leven, eten, een bom aan energie hebben. Tot in 2013 mijn huidige huisarts – als eerste - naar me luisterde toen ik zei: Er is iets anders gaande. Ze had de bereidheid met mij de weg op te gaan om ten gronde te zoeken wat er gaande was. Ik had haar hulp nodig om "dat ding" of "die diagnose" te vinden zodat ik nadien verder kon om met de oorzaken aan de slag te zijn.


In augustus van 2013 na onderzoeken kreeg ik de diagnose van metabole stoornis (dit is geen suikerziekte). Opnieuw werd ik gestuurd naar diëtisten- die het niet kenden noch ortho- en daar stond ik dan. Ik was het beu om samen te moeten werken met zogezegde kennis houders, dokters en vooral was ik het beu om mijn leven op dit vlak in hun handen te leggen. Ik vertrouwde dat het oplosbaar was, terwijl ik te vaak hoorde: leer er mee leven. Iets in mij zeinb “nee, doe ik niet”. Hier zitten lessen onder die geleerd moeten worden want een gezond lichaam terug is zeker mogelijk.

Mijn tocht was begonnen, mits vele obstakels om juiste antwoorden te vinden rond dit onderwerp! Zoveel misleide info als zoveel verkeerd gelegde linken hier in.


Ik begon alles, elke domein dat er invloed op had, uit te pluizen en ontdekte heel veel. Ik ging zelfs te rade over de Europese grenzen om antwoorden te vinden. Ik vond ze ook!

In 2017 bleek dat ik 1 belangrijk punt toch nog te ontdekken had. Dit kwam naar buiten door heet niet terugbellen naar een familielid. Dit conflict legde de toxische relaties waar ik tot op dat punt ongezien in verzeild zat bloot.Gezonde elaties Academie


Toch bleef ik moe en was de vraag:

  • Wat hadden we nog niet gevonden?

  • Wat een oorzaak was onder die metabole stoornis?

  • Was leververvetting en slaapapneu?


Ik ging verder aan de slag met alles wat ik gevonden had. Resultaat in de zomer van 2019 begon mijn gewicht te zakken, mijn energie te schiften. Ik begon me beter en beter te voelen, organen begonnen zich te healen. Dit terwijl er in mijn leven veel chaos was, onderburen die veel nachtlawaai maakten en andere extreme externe factoren. Je zou denken dat deze invloed factoren zouden tegenhouden. Maar het bevestigde voor mij dat ook ziekte een innerlijk veranderingsproces is. Ik zeg je wel dit erbij dat die invloeden van de omgeving wel een negatieve factor hadden op vlak van alles vertragen tot dat er 3 van de diagnoses van de 17 niet omkeerbaar waren zoals ik hier in deze omgeving was.

Ik had 12 oorzaken ontdekt die bij een ziekte, gezondheid, relatieproblemen als ontwaking allemaal horen aangepakt te worden om de innerlijke conflicten die in je – onbewust - aan te pakken om terug de weg te bewandelen om als resultaat een gezond lichaam te hebben.

Bewustzijn, integreren en deze ontdekken tot transformeren is de les.


Door dit alles te hebben meegemaakt heb ik heel bewust geworden hoe belangrijk het is preventief te werken, een bepaalde levensstijl te hanteren en een mindset overstijgen waarbij je in je kracht blijft ten midden deze chaos. Dit maakt me niet de sterkste, ik heb gewoon puzzels bij elkaar gebracht, er uit geleerd en de wijsheid van ziel gevolgd. Dit potentieel zit ook in je!


Feit is we zitten in deze situatie en jij kan preventief nu aan jezelf gaan werken.

Het nu het moment om hier echt mee te starten. Ik werk daarnaast graag met je rond de angsten als hoe jij gecentreerd kan blijven in je volle kracht in gelijk welke chaostijd die je ervaart. Ik begeleid hoe jij duidelijk kan gezonde grenzen te stellen voor jou. Gebruik je tijd die je nu hebt, stel hier geen moment langer in uit. Noch jij, noch ik weten wanneer onze dagen hier stoppen.


Ik wil dat iedereen goed door een chaos komt. Dit is een wake-upcall. Ik zeg dit echt niet om je bang te maken, maar wel omdat ik reeds genoeg werk gedaan heb aan mezelf dat jij dit doormaken omdat we afgeweken waren van de roep van onze ziel. Doe dan wat nodig is voor jou.


Ik ben er voor je!


Ik wil dat iedereen hier goed doorkomt dus contacteer me zo vroegtijdig mogelijk als je rond relaties, gezondheidspreventie, ziekte doorbreken of ontwaking goede transformerende coaching wenst.


©Wendy


PS niets uit deze tekst mag gekopieerd worden.


 

Wendy Relaties TVWendy Gezondheid TV


Wendy Ontwaking TV


 


14 views0 comments
bottom of page