Coercive controle en gezondheid

Updated: Jul 21
Coercive controle is een term die gebruikt wordt om zo, maar eens even zo’n 50 manipulatievormen met aanvullend 38 psychologische, emotionele tot fysieke tactische strategieën te omschrijven die narcisten gebruiken om iemand in bedwang te houden.

In sommige landen kan dit in de rechtbank al gebruikt worden als onderdeel van de echtscheiding of bij stalking om iemand te straffen. Echter is dit niet in België zo.

Ik ga nu niet al de 50 manipulatievormen omschrijven (dat doe ik uitgebreid met vraag en antwoord bij in de video’s en podcasts die ik wekelijks deel in mijn groeicommunity “Narcisme & gezondheid. Dus als jij die allemaal wil leren herkennen en dan nog eens een immuniteit wil ontwikkelen hiervoor dan is die groep de plek to be!)

Ik ga ook niet alle 38 psychologische, emotionele tot fysieke tactische strategieën omschrijven die narcisten gebruiken om iemand in bedwang te houden hier bespreken doch ga ik er een beginnende in dit artikel in totaal een 14 onder het vergrootglas leggen vanuit hoe de media als de regering ons benaderd.

Dit artikel zal dus in verschillende delen verschijnen. In totaal zullen dit 3 artikels zijn die je de komende tijd van me kan volgen. Gezien Youtube dit soort video’s weghaalt, ga ik ze daar ook zetten, maar worden ze ook in de groeicommunity “Narcisme & gezondheid” gezet. Ik heb dus zelf geen zicht hoe lang het op Youtube gaat blijven staan.

Ik wil dit niet zomaar laten glippen want dit geheel van tactieken heeft invloed op je gezondheid. Hoe dat in elkaar steekt behandel ik dan in het algemeen in een laatste als 4e deel in deze reeks van artikels.

Mocht je echt een heel duidelijk zicht willen over deze strategieën, narcisme en gezondheid, hoe deze situatie meer narcisme kweekt, dan we nog maar aan het begin zijn ook al lijkt de illusie met de maatregelen die versoepelen dat het positief keert. Hoe meer je op dit deel zicht hebt, hoe sterker je staat want als het gaat om narcistisch misbruik en daar is nu heel de samenleving slachtoffer van is de eerste stap om immuniteit op te bouwen namelijk “kennis en informatie over al de tactieken als manipulatievormen". Daarom geef ik op 10 juli een seminarie hierover dat ik genoemd heb "Waarom zijn zoveel mensen blindelings volgzaam?"

Natuurlijk bespreek ik nog meer zoals onder ander wat de invloed is van deze tactieken, manipulaties op je gezondheid (meer dan wat ik in het artikel ga delen) tot je spirituele ontwaking.“

Het seminarie is live met opnamen dus de mensen die er zijn gaan vragen kunnen stellen, maar daarna ontvang je ook toegang tot heel de opname levenslang. Dit seminarie wordt niet gedeeld op Youtube noch in de groepen. Je kan je hier nu inschrijven! Plus dat ik nog een verrassing heb!

De video die hier onder in deze mail te vinden zijn daar bespreek ik de tactieken van ontkenning, leugens, beloften, excuses en rationaliseringen die vooral veel te zien zijn de afgelopen tijd.

In spirituele ontwaking, gezondheid en vrijheid

Wendy


Meer weten hoe men je kan bespelen of waarom de volgzaamheid zo groot is tot waarom je de ander niet wakker krijgt? Klik hier


Waarom je u ziekte niet enkel kan transformeren door alles over narcisme te kennen, zie de video hier onder.