• Wendy Mertens

De moment dat ik besefte

Updated: Jan 8, 2020
De moment dat ik besefte wat het werkelijk inhield mijn "licht" te schijnen in deze wereld. De moment dat het besef er was dat niets gaat boven totale eerlijkheid in , met jezelf als naar de ander opende zich iets in mij

De moment dat het besef er was dat niets gaat boven totale openheid in , met jezelf als naar de ander ontwaakte de eerlijkheid zonder oordelen zich in mij

De moment dat het besef er was dat niets gaat boven totale kwetsbaarheid in , met jezelf als naar de ander daar ik zag dat ik door mijn kwetsbaarheid de ander uitnodigde hetzelfde te doen, maar de ander ook toonde hoe werkelijk krachtig kwetsbaar zijn is. Ik ontdekte dat door kwetsbaar te zijn is sterker stond dat gelijk wie want ik liet de wereld mijn ware zelf zien.

De moment dat het besef er was dat niets gaat boven totale eerlijkheid, openheid en kwetsbaarheid in , met jezelf als naar de ander is de moment dat mijn licht zich openbaarde om jouw uit te nodigen hetzelfde te doen. Die moment maakte dat de leegte, de liefde, het licht in mij, in de tussenruimte tussen ons zo sterk werk dat enkel het licht, onze zielen in pure verbinding konden staan.

Ik wens je dan ook uit te nodigen om je licht in deze wereld te zetten. Veel bewustzijnsontwikkeling,

Wendy Mertens
Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!

4 views1 comment

Recent Posts

See All
  • Facebook
  • YouTube

Wendy Mertens

contact

9140 Temse- Belgium

info.mertenswendy@gmail.com

BTW 0537.522.530

Vrijgesteld van BTW

 

 

 

 

 

 

medische disclaimer | mail disclaimer | algemene voorwaarden | privacy verklaring

 

©2013-2021 by Wendy Mertens

 

©2018 by Wendy Mertens. Proudly created with Wix.com
 

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Persoonlijke gegevens worden met grote zorg behandelt,  niet verkocht.