top of page

Proef van de live online academie

Nu 1ste maand  -25% korting

55 maanden duurde de hel - deel 3

Updated: 3 days ago


Mijn vervolg komt in deel 4. Nu: de huisbaas!


Je had tot nu toe een deeltje van mijn hele verhaal, ik splits het verder op omdat er zoveel gebeurt, is dat het anders een pure chaos wordt voor je als lezer.


Ik herhaal nogmaals; ik deel dit voor iedereen die in een situatie zit waar je gelijkenissen in kan herkennen. Ik heb geen behoefte om deze woorden te blijven herhalen. En ja er komt een moment in dit verhaal nadat ik feiten en signalen heb overlopen dat ik je nog wat te vertellen heb over welke resultaten die ik heb gerealiseerd ondanks deze toxische situatie. En als jij wil kan jij ook die weg vinden "hoe" je dat doet?


Heel het verhaal kan je volgen via mijn artikels hier(https://www.mertenswendy.com/artikels).

De huisbaas kwam als komt over als behulpzaam en charmant, maar toch we gaan samen eens naar wat feiten kijken.


Als er iets stuk is zoals lift, lek in dak, parlofoon dan kan je hem mailen of bellen. Sms’en is verboden! Antwoorden op telefoons doet hij niet, maar hij komt wel onverwachts kijken. Een afspraak komt hij pas na zolang je hier nog niet woont, het verandert nadien sterk.

Als je aangeeft dat hij best op bepaalde tijden komt, wel daar houdt hij weinig rekening mee.


Als je hem vertelt over de situatie in de nacht, dan gaat hij over naar chantage, manipulaties en dreigementen. Hoewel ik toch altijd bij mijn grenzen blijf ongeacht zijn gedag. Zijn uitspraak is dan "ik heb mensenkennis want ik heb een team waar ik de baas van ben op het werk."


Met de lift is er toch wel 4 maal per week, soms dagelijks maal iets aan de hand. Een technieker laten komen gebeurt 1 maal per jaar en voor de rest doet hij het zelf. Hij kijkt er naar en zorgt dat ze terug te gebruiken is. Op heden is het zover dat als je vastzit of de lift hangt vast dat je een van de buren hoort in te schakelen anders raakte ik niet naar beneden of boven.

De trapladder van de machinekamer staat praktisch elke dag uit. Zo kunnen de buren op en af die kamer om de lift terug in gang te zetten. Verantwoord, veilig en voor de verzekering als er iets met één van hen gebeurt, is het niet.

En wat je nog niet weet is dat die trapladder eindigt vlak voor mijn deur van het appartement.


Het stoort me niet dat die ladder uit staat want het maakt heel veel lawaai om telkens die valluik terug open of dicht te doen. En als je zo verschillende keren per dag, dag in dag uit dat hoort open te doen, kan ik heb begrijpen dat ze het open laten staan.
Ontwikkel een immuniteit voor narcisten zodat de narcist allergisch is voor je

Al 3 jaar belooft hij wat te doen aan de muren in de trappenhal, maar er gebeurt niets. En zo zijn er nog zaken.


Voor hij de huisbaas was, waren het zijn ouders. Dat was zo het eerste jaar. Het waren al wat oudere mensen.


Van de buren heeft bijna 80% echt een angst van die man omwille van de manier dat hij reageert. Het is zijn weg of geen weg.

Voor mij; ik zie het als een punt om mijn grenzen te oefenen. Emotioneel stoort zijn gedrag me niet meer. Ik weet het te plaatsen.


Laatst was de veiligheid van mijn verwarmingsketel stuk. Ik liet het weten op mail en in dat weekend dat volgde, heeft hij dat zelf gemaakt. Er kwam dus geen officiële werkman hier in bij. Ik ontving nadien de bewijzen op mail (had ik gevraagd) om het door te geven aan de watermaatschappij. De watermaatschappij vond het in de woorden van de man aan de telefoon te zeggen" speciaal en bizar, maar het bestaat".


Zoals je leest doet hij zijn renovaties zelf tot zelfs dat hij het herhaaldelijk terug opnieuw doet. Waar zit de bedenking hier!?

En elk jaar slaat hij mooi op met de index. Dat deed hij ook tijdens de C-crisis.


Hij is dus iemand die alles zelf doet. Doe jij dat ook? Kan jij nu de onwijsheid er uit halen?


Tot in vervolg deel 4.


Warme steunvolle groeten,

©Wendy Mertens


PS Wil je nog meer van de signalen kunnen plaatsten, ga naar het YouTubekanaal Wendy Relaties TV (link hier onder te vinden), maar als je werkelijk een einde wil aan dit soort relaties in je leven klik op A.B.O


PS niets uit deze teksten mag gebruikt worden noch gekopieerd worden 

Ontwikkel een immuniteit voor narcisten?

Wendy Relaties TVJe kan echt van je ziekte af ! Geen management meer!

Wendy Gezondheid TV


Ego veroorzaakt ziekten!

Wendy Ontwaking TV


 4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page