top of page

De nacht van 13 op 14 februari 2019 begon de hel- deel 5

Updated: Jan 6


Mijn vervolg komt in deel 6. Nu: de zwaar onbewustelingen en wat feiten


Ik schrijf deze feiten voor jullie die misschien nog tot op de dag van deze twijfelen aan verbanden die zich afspelen in je eigen leven.


Deze feiten komen uit mijn levenservaring van de laatste 3 jaar met deze onbewustelingen.


Feit 1: als er overdag in het appartement bij mij of in het gebouw iemand lawaai maakt met een deur, hard praten, de voordeur te hard dicht slaat of zijn kraan te hard dicht draait was er in de nacht een wraakactie van deze personen. Bijvoorbeeld: stel dat dit gebeurt om 13u; om 15u en om 18u. Dan is het inderdaad dat er in de nacht om 1,3 en 6u lawaai is.


Feit 2: De wijkagent er bij halen en met de feiten presenteren dat ging deze gespreken aan met de andere bewoners waardoor de andere bewoners verklaarden dat het in de nacht stil is.


Feit 3: Een bad nemen betekend, dat de onderburen of bovenburen (naargelang je boven of onder hen woont) heel de tijd een gesnok van kranen open en dicht had.


Feit 4: buren klagen constant onder elkaar over de problematiek met de twee vrouwen


Feit 5: Buren spreken die 2 vrouwen heel vaak aan op nachtlawaai met vaak ruzies aan de voordeur, in de gangen of in de tuinen. Gevolg varieert de hoeveelste dag op rij dit al gebeurt. Dan kan gaan van een nachtje stil tot een nacht extreem veel herhaaldelijk nachtlawaai. Ook ik heb een tijd in gesprek met hen geweest, maar na het constateren van de manipulaties, gaslightingen en levensbedreigende uitspraken ben ik over gegaan op levensredding van de immuniteit tegen over een narcist en daar heb ik meer mee bereikt dan zij.


Feit 6: ik heb zelf al buurwachters, polities, wijkagent, huisbaas, buurbemiddeling ingeschakeld. Resultaat: ze komen nergens met deze mensen.


Feit 7: bepaalde mensen in dit gebouw geloven nog steeds in hun overtuiging dat je neutraal kan zijn in dit soort situatie. Ik kom hier nog op terug in volgende delen op wat dit duidt.


Feit 8: een deel van de groep in dit gebouw die ondanks de last dat ze hebben van het nachtlawaai heeft de afspraak onderling “de buitenwereld mag dit niet weten”. Ik kom hier nog op terug in volgende delen op wat dit duidt.Feit 9: ik heb regelmatig contact met slachtofferhulp omdat ik bewust ben dat ze zich op mij vooral focussen in hun daden, maar ik neem dit niet persoonlijk ondanks dat het persoonlijk bedoeld is. Slachtofferhulp steun en weet alles, maar doen geen bemiddeling als zou het niets uithalen.


Feit 10: De Coronacrisis en de beperking van nachtrust in heel de situatie heeft op alles vertraging gezet dat verhuizing nog even uitgesteld is. Ik ben beperkt in mijn prestatie door gebrek aan energie en thuis kan ik niets doen omwille dat het lawaai geeft met de garantie op nachtlawaai. Ja, ze belemmeren mij om mijn werk te doen naast dat ze de nachtrust ontnemen.


Feit 11: De huisbaas ontvangt graag zijn huur, maar verder ga ik je verwijzen naar mijn vorig deel over hem.


Feit 12: Redelijk wat mensen in het gebouw hebben al eens “loontje komt om je boontje “ de deze 2 vrouwen gespeeld. Kan je u voorstellen wat dat is om heel de nacht door een geluidspel van deuren te horen? Heel de blok is telkens wakker. Het resultaat is dat de wraak van de ander groter is.


Feit 13: Regelmatig zijn er elementen uit mijn papierenpost die ik vind dat geopend zijn of dat ze een datum hebben van 3 weken oud. Ik merk nadien dan soms als de 2 te hard spreken dat ze info van mij hebben dat enkel uit die brieven kan komen. Resultaat: alles gaat elektronisch op de uitzonderingen van organisaties die het niet willen doen.


Feit 14: Als mijn bel op staat en de 2 vrouwen merken het, heb ik dat er in de nacht belleke trek gedaan wordt. Ik heb dus met de mensen die wel bij mij komen een afspraak zodat de bel niet gebruikt wordt.


Feit 15: Als er overdag iemand te hard in de gangen op een deur klopt, dat klopt één van de vrouwen of wel op het gelijkaardige uur in de nacht onder mijn bed mijn een stok tegen hun plafond of kloppen ze op de deur in hun kamer of van mijn appartement. Ik doe dus zelf geen deuren open zonder dat ik weet wie er komt.


Feit 16: Als er iets gedaan kan worden aan de problematiek hoor heel de blok naar de vrederechter te stappen om die 2 er uit te laten zetten. Anders gaat een (weet ik van advocaat) vrederechter je advies geven te verhuizen.


Zijn er nog feiten die ik niet vernoemd heb: ja!


De les en vooral de tip naar je als je met zo een persoon te maken hebt: houd alles goed bij, verzamel ze, zorg voor getuigen, doe wat nodig voor als jij zo een partner hebt en je naar de rechtbank moet. Plus zorg voor een advocaat die iets weet van narcistisch misbruik. Coercive controle kan niet vervolgd worden in België, maar door dit te doen kan je al verder.


Mijn verhuis is al gepland – ondanks vertraging – sinds 14 mei 2019.


Tot in vervolg deel 6 (het einde in dit verhaal).


In hoger bewustzijn, vrijheid, ontwaking en natuurlijke gezondheid

Wendy

10 views0 comments