De nacht van 13 op 14 februari 2019 begon de hel - einde
hoe ga ik om met deze omgeving als de narcisten?


Doorheen mijn persoonlijk werk om te healen van narcistisch misbruik heb ik geleerd om immuun te zijn naar de narcist als naar al de handlangers.

Deze handlangers zijn apaten.


Vandaar dat ik dus al schreef “ik weet dat het persoonlijk bedoeld is (ook vanwege de levensbedreigingen aan mijn persoon), maar ik neem het niet persoonlijk”


Ik weet dus wat wel of niet te doen naar gelijk van deze pionnen die nu op het bordspel staan.


Er zijn dagen dat ik heel moe ben omdat ik misschien maar door hun gedrag 1 geslapen heb. Ik pas dat redelijk veel wat hulp als zelfzorg toe. Ik laat mensen in mijn leven waar ik mee kan samenwerken die deze soort mensen weten af te blokken.


Dankzij de immuniteit slaag ik er toch in om van mijn 17 diagnoses die ik had onder deze omstandigheden al 80% te hebben terug gebracht naar permanente gezondheid. Zo zie je maar dat je wel shiften naar gezondheid kan brengen als je in een toxische omgeving zit.


De raad en daad die ik geef en ook zelf toepas, is: stel alles in het werk om uit die omgeving weg te stappen zelf heb je een verlies van inkomsten, van materie, van mensen, ….. dat is allemaal niets in vergelijking met de waarden van je leven en gezondheid.


Doorheen dit hele spel dat zich de laatste 3 jaar afspeelde in het appartementsgebouw als op vlak van maatschappij heb ik een groep een ontwikkeld - omdat iedereen blootgesteld is aan deze mensen - zodat ze kunnen leren herkennen en immuun worden.


Waarom vraag je u af is het nodig als je geen vermoeden hebt er aan blootgesteld te zijn?

- Juist omdat jij het niet ziet

- Juist omdat ze destructief voor je zijn

- Omdat het je taak is in dit leven bewust te zijn van ego als van je ziel. Beiden bepalen deze wereld en ook omdat we pas ontwaken als we alles van ego zien

- Omdat jij onbewuste koorden hebt waardoor ze op je pad komen en die hoor je nu te doorprikken

- Wacht niet tot er zo een op je pas is, want dan is het al te laat. Dan hebben ze hun schade al aangericht.

- Je komt ze in elke plek op de wereld tegen

- Herkennen is onvoldoende! Het nodigt uit tot enkel nieuwe narcisten en toxische personen in je leven te krijgen. Die immuniteit hebt je nodig net als je ontwaking

- In de groep leer je over je eigen aantrekkingskoorden tot patronen waardoor je ze onbewust uitnodigt naast dat je alles leert over herkenning van de narcisten als de apaten. Pas als je deze eerste stap gedaan hebt kunnen we samen naar de groei in immuniteit.

- In de groep leert je andere invalshoeken dan alles wat je op het net over hen vindt.

- Wat is bijvoorbeeld de spirituele taak van een narcist?

- Er bestaat een fabel die rond gaat: dat jij er niets aan kan doen dat ze in je leven komen.


In hoger bewustzijn, vrijheid, ontwaking en natuurlijke gezondheid

Wendy