• Wendy Mertens

De puzzelstukken vielen op hun plek

Updated: May 8, 2020

Alles van mijn kindertijd, jeugdjaren, de emotionele verwaarlozing tot het opgroeien in een “nest” waar 10 volwassenen met 1 kind in complexiteiten  onder één dak overleefden heef me heel veel levenswijsheden geschonken die doorheen het dwalen in opleidingen eindelijk met bracht bij “gezinswetenschappen”, waar ik hoorde te zijn.

Vandaag de dag staat ’t me toe , samen met mijn gaven als een sterke intuïtie, om mensen met simpele tot zeer complexe achtergronden of ziektes te begeleiden in hun weg naar het ontwaken van de connectie met hun ziel als “gelukkig zijn” .

Het verleden is een leerschool, maar voor mij staat het los van het "nu". Ik heb er uit geleerd en dat is een grotere schat dan te kijken naar alles wat mis ging neen integendeel ik kijk met positiviteiten en enorme dankbaarheid er naar. 

Liefdevolle groeten, Wendy Mertens©

Gerelateerde artikelen:

(Klik op de titel en het artikel opent in een nieuw blad)

* Hoe een kwaal je kan bewust maken?

* Zit er een bewustwordingsproces achter een ziekte?

* Onverwerkte trauma’s worden doorgegeven

* Medicijnvrij leven, kan ik dat?Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!

8 views1 comment

Recent Posts

See All
  • Facebook
  • YouTube

Wendy Mertens

contact

9140 Temse- Belgium

info.mertenswendy@gmail.com

BTW 0537.522.530

Vrijgesteld van BTW

 

 

 

 

 

 

medische disclaimer | mail disclaimer | algemene voorwaarden | privacy verklaring

 

©2013-2021 by Wendy Mertens

 

©2018 by Wendy Mertens. Proudly created with Wix.com
 

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Persoonlijke gegevens worden met grote zorg behandelt,  niet verkocht.