top of page

Proef van de live online academie

Nu 1ste maand  -25% korting

De puzzelstukken vielen op hun plek

Alles van mijn kindertijd, jeugdjaren, de emotionele verwaarlozing tot het opgroeien in een “nest” waar 10 volwassenen met 1 kind in complexiteiten  onder één dak overleefden heef me heel veel levenswijsheden geschonken die doorheen het dwalen in opleidingen eindelijk met bracht bij “gezinswetenschappen”, waar ik hoorde te zijn.

Vandaag de dag staat ’t me toe , samen met mijn gaven als een sterke intuïtie, om mensen met simpele tot zeer complexe achtergronden of ziektes te begeleiden in hun weg naar het ontwaken van de connectie met hun ziel als “gelukkig zijn” .

Het verleden is een leerschool, maar voor mij staat het los van het "nu". Ik heb er uit geleerd en dat is een grotere schat dan te kijken naar alles wat mis ging neen integendeel ik kijk met positiviteiten en enorme dankbaarheid er naar. 

Liefdevolle groeten, Wendy Mertens©

Gerelateerde artikelen:

(Klik op de titel en het artikel opent in een nieuw blad)

* Hoe een kwaal je kan bewust maken?

* Zit er een bewustwordingsproces achter een ziekte?

* Onverwerkte trauma’s worden doorgegeven

* Medicijnvrij leven, kan ik dat?Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!

12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page