top of page

Proef van de live online academie

Nu 1ste maand  -25% korting

De tijd van feestjes en familiebijeenkomsten is weer daar
Niet voor iedereen is de periode die nu aanbreekt een periode van uitkijken naar het terugzien van familieleden, vrienden of kennissen.

Voor de pleasers en de redders-types onder ons is dit een periode die vele uitdagingen meebrengt om met die ene persoon weer om te gaan aan de tafel of misschien wel meerdere. Ik ken dat !

Vroeger was dat voor mij ook zo een uitdaging. Ik keek er tegenop om Kerst, Sint, Sylvester, Nieuwjaar en mijn verjaardag te vieren. Het lieft vermeed ik die agressievelingen, de personen waar ik zo voor op de tippen van mijn tenen hoorde te lopen. Zij die altijd kritiek hadden en vele eisen. Ik was dan stiekem aan het bidden in mezelf aan het universum dat de dagen zo snel als mogelijk voorbij konden zijn. Ik herinner me nog dat ik werkte tot en met kerstavond om te vermijden contact te hebben met juist die mensen. Ik had zelf al getracht om het anders aan te pakken , met grenzen, maar toen werkte het niet voor mij. Nu weet ik dat ik toen ook niet nog niet goed door had hoe grenzen stellen echt werkte.

Nu ben ik dat stadium voorbij . Maar ik ben wel tot een punt gekomen dat ik wat ik hiervoor schreef  niet meer hoefde te doen. Ik kon een shift in deze relaties krijgen. Gedaan met ze te vermijden, maar wel de periode van het jaar met vreugde doorkomen.

Maar als jij nog zo iemand bent die ik hierboven beschreef? Een pleaser? Of wil je graag anderen redden? Misschien zij jij jezelf wel in mij en wil je nu in deze tijd ook mensen vermijden.

En juist daarom heb ik voor je een werkboek gemaakt. Dit werkboek heet:"Breng een shift in je relatie(s)" en je kan het ook bekomen met extra coaching.


Ik zou je toch zo graag het gunnen met veel vreugde deze periode te kunnen doormaken.


love,

Wendy


PS:>> Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!


20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page