top of page

Proef van de live online academie

Nu 1ste maand  -25% korting

Een gordijn kan je openmaken
In de zomer van 2001 was ik met een toenmalige vriendin en haar hondjes aan het wandelen op het strand van Bloemendaal (voor zo ver ik me hier herinner). Op dat moment in mijn leven woonde ik nog thuis bij mijn moeder, was er een interesse in het alternatieve maar was er nog weinig mee bezig.

Een dame kwam naar me en stelde zichzelf voor als “Brya”. De moment dat ik haar in de ogen keek had ik een gevoel van “kennen”. De eerste woorden dat ze zei tot me waren; “Ken je de Kabbala?” Plots zag ik een beeld dat sterk op volgende afbeelding geleek.

Ik beschreef aan Brya wat ik zag. Mijn vriendin – die al heel lang met het spirituele actief bezig was- bekeek me, maar bleef heel stil. Brya gaf me als antwoord: “Dat is de levensboom. Wat herinner je u nog”. Toen was ik verstelt van wat er in me op kwam en dat ik zaken begon te vertellen over: de weg naar thuis, onze ware thuis, het pad van de ziel, zuiverheid, leven vanuit het hart, … en nog veel meer. Het enige wat Brya deed was luisteren. Het was kort en krachtig.Mijn vriendin  zei tegen me dat ik letterlijk over de leer van de kabbala bezig was. Dat ze dat soort verhalen van haar tante had gehoord die er lessen over gevolgd had. Zowel zij als Brya keken me aan met verwondering. En Brya vroeg me om mijn email te geven, ze wilde me iets toesturen en ons verder laten gaan met onze dag. Mijn intuïtie zei me dat het goed was. Dat was als 24-jarige op die moment al heel wat voor mij om naar mijn intuïtie te luisteren.

Die avond toen ik weer thuis was, vond ik in mijn mailbox een document met over de kabbala. Het waren Nederlandse woorden maar haast te plaatsen met mijn kennis van toen, maar heeft het dingen in gang gezet door enkel het document te ontvangen. Oh ja!

Het document heb ik in 16 jaar 1 maal gelezen! En dat was in 2015. Ja, 12 jaar nadat ik het ontvangen had. Tussen dan en nu, dat ik de lessen geef, heeft er heel wat afgespeeld in mijn leven.

Zo heb ik in 2007 een prachtige ervaring gehad net als bij mijn bijna dood ervaring in 2005 waar op beide momenten METATRON ( de hoogste aarstengel die momenteel gekend is) bij betrokken was. Beide momenten ben ik door hem begeleid geworden en dan is nog steeds zo.

In 2012-2013 kreeg ik zo een dame op mijn pad – wie ik tot de dag van vandaag nog steeds hart vervullend dankbaar ben voor haar lessen zowel vanuit de Kabbala als persoonlijk- die lessen gaf in de Kabbala. Ik was toen ziek. Ik zat in een herstelperiode van een periostscheur en deed het allemaal op natuurlijke wijze, vanuit alles wat ik nu doorgeef aan anderen. Ik kan zeggen de momenten dat het les was, was ik wakker. De rest van die 11 maanden heb ik letterlijk een berenslaap gehouden. Soms zat ik met koorts in de les, maar niets kon me tegenhouden. Ik had geleerd om mijn intuïtie te volgen. Ik voelde in de kern van mijn wezen dat ik daar diende te zijn zodat ik de veranderingen verder kon plaatsen.

Niemand die daar aanwezig was, wist dat ik ziek was. Waarom? Omdat ik ervan overtuigd was dat ik terug gezond ging zijn zonder dat ik hierover uitgebreid verhalen vertelde. En veel bevestigingen volgde door de inzichten en antwoorden over mijn eigen leven, de gebeurtenissen , de ziektes, de relaties… wauw, was letterlijk verbaasd over mijn eigen kennis en weten.

Sinds 2015 geef ik hier lessen in. Dat is ook gebeurt letterlijk op vraag van mijn klanten. Het zit al geheel verwerkt in de training “Voor altijd gelukkig”, maar toch was de vraag er naar aparte lessen.

Eerst voelde ik dat ik nog meer me er diende in te verdiepen voor ik aan die lessen begon te geven. Ik had dan de dame gevraagd om de lessen te geven, maar gebeurtenissen die zich afspeelden tussen ons ( dominantie van haar kant, eisen stellen naar mijn klanten van haar uit, weigering om echt samen te werken met mij in het belang van de klanten, neerbuigend omgaan naar me en de klanten,….) maakte dat het afsprong.  Weer lessen geleerd voor mij op grenzen stellen en vooral afspraken neerschrijven. Ik had één oplossing: mediteren op het geheel en hulp vragen om te weten wat ik hier diende te doen. Het antwoord kwam van Metatron met de nodige inzichten als tools en overhandigingen erbij. “Je bent klaar en waardig om het zelf te geven”. Dus ben ik er mee begonnen.

Vandaag de dag verdiep ik me er nog steeds in verder.

Vandaag geef ik je de kans om een initiatie-les gratis te volgen online. De volledige reeks aan verborgen kennis die jij kan wakker maken of je kan helpen om je leven te begrijpen vind je hier.

liefdevolle groeten, Wendy Mertens ©Gerelateerde artikelen:

(Klik op de titel en het artikel opent in een nieuw blad)


* Nu leven in de volheid van je hart

* Het hart, de plaats waar het voor mij om draait

* Waarom zijn we hier?

* Wanneer begint leven?Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!

10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page