top of page

Artikel staat onder deze aankondiging

Twijfel?
Proef tijdelijk van de academie

Nu 1ste maand  -25% korting

Een spirituele ontwakingsreis die begon en ...

Updated: Jul 6

Op het moment van mijn ongeluk van de zware val gebeurde iets heel mooi en speciaal; ik zag voor de eerste maal mijn beschermengel! Deze liet me zien wat ging gebeuren en ik hoorde woorden. Het was meer dat de woorden ingelegd waren. Ik stond bovenaan de trap en na dat te hebben gezien gebeurde het. Na die boodschap te hebben ontvangen kon ik slechts één ding “overgeven aan het vertrouwen van het universum”.

In 2000 had ik een buiten lichamelijke ervaring of een bijna-doodervaring… het is me onduidelijk. Wat ik me wel heel goed herinner is dat ik toen echt buiten mijn lichaam me begaf. Ik was op een plaats waar de namen van de kleuren me onbekend zijn, toch voelde het of ik thuis was.


In 1997 had ik een relatie die me zo gebroken had dat ik niemand om me heen had waardoor ik enkel voor mezelf naar binnen kon keren. Ik zag noch vond ik iets in de buitenwereld.


Deze 3 voorbeelden zijn, maar enkel van hoe een ontwaking in fases verloopt voor 99% van de mensheid. Het is zelden dat een ontwaking in eenmaal gebeurt. Ze draait om wie je werkelijk bent. Je kan ze niet doen voor iets of iemand anders, laat staan om de wereld te veranderen .De wereld zal enkel veranderen als jij echt veranderd om jezelf.

Terug naar het ongeluk met de val. Toen heb ik echter een aantal aartsengelen ontmoet die duidelijkheid gaven over mijn aanwezigheid hier en één ervan begeleidde me zelfs terug in mijn lichaam. Dat was werkelijk mijn eerste ervaring met Gabriel, Metatron en Sandalphon.

En met deze laatste twee heb ik ondertussen reeds veel ervaringen gekend. Doch was Gabriel die voor mijn “grote eerste verandering “ degene was die aanwezig was in mijn leven.

Gidsen en begeleiders kunnen veranderen als jij naar een geheel ander niveau transformeert, dat heb ik in dit proces al goed geleerd en begrepen. Z o wordt na ontwaking het universum je begeleider, voerder, helper, zijnswezen.

Jaren ervoor liep ik ver weg van “spiritualiteit” omdat me in het huis waar ik opgroeide gezegd werd dat het verkeerd was, maar sinds die dag weet ik heel goed dat er zeker een andere dimensie is, zelfs meer dan één. Dagelijks begeef ik me op een pad van groei, verdieping en bewustwording.

Het universum is altijd aan je zijde!

Dit events deden herinneringen ontwaken van andere levens als van mezelf als 4-jarige kleine meid bij het overlijden van mijn vake ( de vader van mijn grootmoeder langs moeders kant). Die dag had mijn grootmoeder tranen die ik zelden zag stomen over haar wangen voor haar papa. Hij verscheen achter haar en dat heb ik haar ook vertelt. In het huis wilde men daar niets van weten, dus zweeg ik maar nu is de tijd voorbij om nog te zwijgen over “spiritualiteit”. Wij zijn spirituele wezens en hebben de plicht om deze connectie naar onszelf terug wakker te maken


Spiritueel ontwaken, beter gezegd "echte ontwaking" kan op meerdere manieren ingezet worden:

  • Door je in zo een situatie te brengen dat je naar binnen moet keren (en dat kan gelijk wat zijn). Maar als je dan niet je proces aangaat. En dat kan je best niet alleen! Zonder het proces ga je blijven steken op dat punt.

  • Via een pandemie. Op voorwaarde dat punt zich 100% afspeelt en je niet de mensheid wil veranderen

  • plots! Dit is heel crue, hard, extreem, een razendsnelle wijze door je eigen hel. Dit gebeurt in enkele zeldzame personen.

  • Je kan je eigen ontwakingspad opgaan onder begeleiding van iemand die 1 van bovenstaande meegemaakt heeft waardoor het voor je veel zachter loopt en je de hardheid niet hebt.

Ontwaking is een potentieel in ieder van de mensen op deze aarde met een bevrijdende doorslaggevende transformatie als resultaat. Die vrijheid als gezegendheid ga je niet vinden door spirituele kennis te vergaren daar ontwaking een zijns-proces is, beleving vraagt.

liefdevolle groeten, Wendy Mertens©
6 views0 comments
bottom of page