top of page

Een spirituele ontwakingsreis die begon en ...

Op het moment van mijn ongeluk van de zware val gebeurde iets heel mooi en speciaal; ik zag voor de eerste maal mijn beschermengel! Deze liet me zien wat ging gebeuren en ik hoorde woorden. Het was meer dat de woorden ingelegd waren. Ik stond bovenaan de trap en na dat te hebben gezien gebeurde het . Na die boodschap te hebben ontvangen kon ik slechts één ding “overgeven aan het vertrouwen van het universum”.

In 2000 had ik een buiten lichamelijke ervaring of een bijna dood ervaring… het is me onduidelijk. Wat ik me wel heel goed herinner is dat ik echt toen buiten mijn lichaam me begaf. Ik was op een plaats waar de namen van de kleuren me onbekend zijn toch voelde het of ik thuis was.

Toen heb ik echter een aantal aartsengelen ontmoet die duidelijkheid gaven over mijn aanwezigheid hier en één ervan begeleidde me zelfs terug in mijn lichaam. Dat was werkelijk mijn eerste ervaring met Gabriel, Metatron en Sandalphon.

En met deze laatste twee heb ik ondertussen reeds veel ervaringen gekend. Doch was Gabriel die voor mijn “grote eerste verandering “ degene was die aanwezig was in mijn leven.

Gidsen en belgeleiders kunnen veranderen als jij naar een geheel ander niveau transformeert, dat heb ik in dit proces al goed geleerd en begrepen.

Jaren ervoor liep ik ver weg van “spiritualiteit” omdat me in het huis waar ik opgroeide gezegd werd dat het verkeerd was , maar sinds die dag weet ik heel goed dat er zeker een andere dimensie is, zelfs meer dan één. Dagelijks begeeft ik me op een pad van groei, verdieping en bewustwording.

Het universum is altijd aan je zijde!

Dit events deden herinneringen ontwaken van andere levens als van mezelf als 4-jarige kleine meid bij het overlijden van mijn vake ( de vader van mijn grootmoeder langs moeders kant). Die dag had mijn grootmoeder tranen die ik zelden zag stomen over haar wangen voor haar papa. Hij verscheen achter haar en dat heb ik haar ook vertelt. In het huis wilde men daar niets van weten, dus zweeg ik maar nu is de tijd voorbij om nog te zwijgen over “spiritualiteit”. Wij zijn spirituele wezens en hebben de plicht om deze connectie naar onszelf terug wakker te maken.

liefdevolle groeten, Wendy Mertens©
Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!

5 views0 comments