top of page

Proef van de live online academie

Nu 1ste maand  -25% korting

Een wonder dat je dat doorstaan hebt
Dit is een uitspraak die ik al verschillende malen in mijn leven gehoord heb , maar echt recentelijk pas goed liet doordringen. Voor mij leek alles wat gebeurd was een aanvaarding van het was zoals het was. Ondanks de vele “zware” lessen bleef ik heel bescheiden zeggen dat ze eigenlijk maar lessen zijn, want weet je voor mij zijn ze dat ook.

Het heeft me allemaal vooral geleerd dat “wonderen “ inderdaad bestaan en dagelijks in ons leven aanwezig zijn. Maar we zoeken veel te ver of verwachten vaak dat het komt onder vorm zoals een verlamde die opstaat en genezen is.

Weet je eigenlijk dat jij dit zelf maakt of creëert. Dat dit voor iedereen een weggelegd iets is?

Liefdevolle groeten, Wendy Mertens©Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page