• Wendy Mertens

Een wonder dat je dat doorstaan hebt

Updated: May 8, 2020
Dit is een uitspraak die ik al verschillende malen in mijn leven gehoord heb , maar echt recentelijk pas goed liet doordringen. Voor mij leek alles wat gebeurd was een aanvaarding van het was zoals het was. Ondanks de vele “zware” lessen bleef ik heel bescheiden zeggen dat ze eigenlijk maar lessen zijn, want weet je voor mij zijn ze dat ook.

Het heeft me allemaal vooral geleerd dat “wonderen “ inderdaad bestaan en dagelijks in ons leven aanwezig zijn. Maar we zoeken veel te ver of verwachten vaak dat het komt onder vorm zoals een verlamde die opstaat en genezen is.

Weet je eigenlijk dat jij dit zelf maakt of creëert. Dat dit voor iedereen een weggelegd iets is?

Liefdevolle groeten, Wendy Mertens©Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!3 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Facebook
  • YouTube

Wendy Mertens

contact

9140 Temse- Belgium

info.mertenswendy@gmail.com

BTW 0537.522.530

Vrijgesteld van BTW

 

 

 

 

 

 

medische disclaimer | mail disclaimer | algemene voorwaarden | privacy verklaring

 

©2013-2021 by Wendy Mertens

 

©2018 by Wendy Mertens. Proudly created with Wix.com
 

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Persoonlijke gegevens worden met grote zorg behandelt,  niet verkocht.