top of page

Proef van de live online academie

Nu 1ste maand  -25% korting

Eindelijk positieve veranderingenSinds 5 jaar weet ik dat ik een metabole stoornis heb. De diagnose krijgen was al een uitdagen maar om echt te begrijpen wat het is , weten de artsen zelfs weinig raad in hoe het juist in elkaar zit. Het antwoord  was “onomkeerbaar” Dan maar mijn manier van zoeken om antwoorden te vinden. En dat doe ik ook!

Doch heb ik in mijn leven al redelijk wat dingen gekeerd als ’t gaat over kwaaltjes.

Tot met mijn 33e was ik iemand die last had van 16 allergieën, chronische astma, chronische sinusitis, veel keelontstekingen, chronische bronchitis, PMS, met daarnaast nog een helingsproces te hebben doorstaan voor een zware depressie tot een periostscheur van mijn enkel tot mijn knie als gevolg van een zware val (waar de arts van zei dat ’t een wonder was dat ik enkel die scheur had met anemie).

Het is weggegaan door een heel intens proces aan te gaan om aan mezelf te werken op heel veel verschillende domeinen.

Sindsdien heb ik zoiets van als ik deze allemaal kan omdraaien, veranderingen in mijn leven kan brengen, het bewustzijn er kan uit halen, dan kan ik dat ook voor deze metabole stoornis – en weet je tot op heden ben ik er in geslaagd als punten bloot te hebben gelegd om stagnering in gewicht te bekomen in plaats van dat het verder gaat- , maar bovenal weet ik dat jij het dan ook kan.

Tot op heden is het zo dat ik echt merk dat er heel weinig juist over geweten is wat het juist inhoudt. Speculaties hier een daar. Maar telkens stoot ik op onjuistheden rond dit beeld.

Slechts één persoon heb ik gevonden die er zelf aan gewerkt heeft en die het heeft kunnen draaien, dus ben ik nu zelf in het proces gestapt om alle punten te ontrafelen en om echt  werkelijk te gaan voor die genezing. Affirmeren en positief blijven , maar dan echt positief zijn in plaats van af en toe een positieve gedachte hebben, is hier een grote hulp in.

Je gaat nog wel horen hier in de mail hoe het verder verloopt.

Liefdevolle groeten, Wendy Mertens©


Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!
6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page