top of page

Proef van de live online academie

Nu 1ste maand  -25% korting

Het hart, de plaats waar het voor mij om draait
Een plaats waar voor mij de ware wijsheden zitten en de wegen naar meer wijsheid waardoor je vanuit een ander niveau in deze maatschappij leeft en staat. Het hart is een deur. Geen plek van antwoorden vanuit de ziel.

Met alles wat er ook in mijn leven gebeurt is er een constante, namelijk dat mijn hart boven hoofd en geld gaat. Ik weet en voel dat het hart volgen voor mij een number one is en dat daardoor ook de rest in zijn plaats valt.

Het leert me veel om mijn “ware zelf” te kennen als mijn hogere zelf dat is echt een verlangen om deze echt te leren kennen en zo hier mijn eigen hemel te vervullen. Ik geloof er echt heel sterk in dat dit voor iedereen weggelegd is en dat we zo elk onze hemel op dit aardse plateau maken. Het ligt in onze eigen handen, in ons eigen hart en vooral in ons eigen innerlijke reis. Het is een reis waar ik aan begonnen ben en je heel graag in help en het met je deel. Het heeft een begin zonder einde.

Liefdevolle groeten, Wendy Mertens©


12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page