Het hart, de plaats waar het voor mij om draait

Updated: May 8, 2020
Een plaats waar voor mij de ware wijsheden zitten en de wegen naar meer wijsheid waardoor je vanuit een ander niveau in deze maatschappij leeft en staat.

Met alles wat er ook in mijn leven gebeurt is er een constante, namelijk dat mijn hart boven hoofd en geld gaat. Ik weet en voel dat het hart volgen voor mij een number one is en dat daardoor ook de rest in zijn plaats valt.

Het leert me veel om mijn “ware zelf” te leren kennen als mijn hogere zelf dat is echt een verlangen om deze echt te leren kennen en zo hier mijn eigen hemel te vervullen. Ik geloof er echt heel sterk in dat dit voor iedereen weggelegd is en dat we zo elk onze hemel op dit aardse plateau maken. Het ligt in onze eigen handen, in ons eigen hart en vooral in ons eigen innerlijke reis.

Het is een reis waar ik aan begonnen ben en je heel graag in help en het met je deel. Het heeft een begin zonder einde.

Liefdevolle groeten, Wendy Mertens©Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!
7 views1 comment