top of page

Proef van de live online academie

Nu 1ste maand  -25% korting

Het was niet mijn intentie om dit ooit te teachen?Na mijn uitwisselingsprogramma in Straatsburg  (2003) kwam ik terug naar een vriendschap die verschillende jaren aan het groeien was. Mijn vriendin had 2 hondjes waarmee ze lid was van een club.

Op een dag vroeg ze me of ik zin had om mee af te spreken met de club “King Calvier Charles dogs” om samen op het strand in Nederland te gaan wandelen. Een dagje weg!

Tuurlijk zag ik dat zitten en de rit van een paar uur rijden nam ik er graag bij. Zeker onderweg stoppen voor de meiden ( haar twee pups).

Eens we daar waren was de dag echt heel leuk; samen ploeteren op blote voeten met de pups in het water, spelen, …zalig was het gewoon en was de dag nog maar naar zijn hoogtepunt van het mystieke aan het gaan.

We waren terug richten auto aan het wandelen dat een vrouw naar me kwam. Direct kwam ze naar mij. “Wauw”, zei ze , “Mijn naam is Brya”(gebruik even een fictieve naam omdat ze niet wenst dat haar naam gekend is), “ dat gebeurt weinig dat ik zo een oude ziel tegenkom”. Ik keek haar aan want op die moment was alles rond bewustzijnsontwikkeling als het spirituele nog in kleine babyschoentjes.

“Ik zie een levensboom naast je. Ken je de levensboom?” Ik keek Brya aan in haar ogen en voelde op een diep niveau verbinding met haar. “Waarom voelt die vraag als zo bekend aan. Alsof ik hier iets van weet , maar het niet helemaal kan plaatsen? Heeft dat met verborgen wijsheid te maken?” Brya keek me weer aan;” je benoemt het zelf! Meestal kent men het als Kabbala. Jacobs ladder?”
Ik moest ergens lachen op dat moment. Jacobs ladder was de manier waarop mijn koorleidster tot dan altijd aan mijn zei hoe ik naar een hogere of lagere noot kan gaan ( ik kan geen notenbalk lezen, maar als zij het zo uitlegde wist ik wel wat doen) Het gesprek ging heel even verder terwijl mijn vriendin er bij stond te kijken met een open mond.

We wisselden emails uit en gingen elk onze eigen weg verder. Die avond was ik laat thuis , toch dreef mijn nieuwsgierigheid me om mijn mails open te maken. En daar stond hij dan tussen al die mails de mail van Brya over onze ontmoeting en een document er bij over de sefirots , Kabbala en het hart. De eerste keer dat ik die tekst begon te lezen had ik zo iets van pffffffffff,…lange zinnen, zwaar , energetisch doet het wat….uiteindelijk belande de tekst opzij tot het jaar 2012.

Ik had het in 2012 zo lastig – met wat ik dacht dat mijn Tweeling ziel was dat op mijn pas was, het overlijden van mijn “mama ”figuur – en ik kreeg contact met Maria ( fictieve naam, want de persoon wil niet dat men weet dat het over haar gaat)  via een heel goede diepbare vriend.  Ze hielde zich bezig met Metatron. Een aartsengel waar ik zelf ook al veel aan begeleiding van heb en toen begon te leren kennen. Ik was naar Maria gegaan voor hulp op energetisch vlak om dat die ene relatie energetisch zo aan me zoog. Tijdens die sessie werd het echt duidelijk dat er nog andere soorten zielenrelaties bestaan en Metatron was het – wat leek heel kort van tijd te zijn- even komen uitleggen. De sessie had meer dan 90 minuten geduurd.

Op het einde van de sessie kwam ze met een Kabbalistische boom aanzetten. Ik bekeek haar en zei letterlijk “Geef jij Kabbala?”… geen verbazing op haar gezicht, wel een uitleg waarom ik van Metatron die info bekomen had en een bevestiging.

Het was kort nadien dat ik begonnen ben om me te verdiepen in Kabbala, lessen volgen, lezen, aanvullende doorleef cursussen volgen die gebaseerd waren op de Kabbala. Ik begon zelfs aan klanten dingen en events uit hun leven uit te leggen op een Kabbalistische wijze.

Zo kwam het in 2015 dat mijn klanten begonnen de vraag te stellen of zij via mij ook lessen konden volgen. Het grotendeel van hen zat in een transformatietraject bij me. Samen besproken we of het goed was dat het traject met 4 dagen uitgebreid werd. Laaiend enthousiast waren ze. Dus ik naar Maria met de vraag of ze het wilde geven! Direct een ja.

Alles werd  besproken, in elkaar gezet , de klanten werden op de hoogte gesteld. Maar dan waren er zoals we allemaal weten gebeurtenissen – die geen toeval waren- waardoor Maria niet doorging met het geven van 4 dagen Kabbala.

Wat nu? Ik kende nog een leraar en wenste naar hem te stappen doch gaf mijn intuïtie aan “mediteren, mediteren, mediteren”. Dan ben ik 5 dagen na elkaar gaan mediteren met de vraag : “Wat doe ik met de Kabbala? Vraag ik persoon x? Stel ik uit? Een andere oplossing?”

De oplossing kwam 5 maal terug met heel veel extra informatie, uitleg als zelfs tools dat ik bij geen van mijn leraren gevonden noch gekregen had. Tot 5 maal toe kwam Metatron in mijn mediatie me zeggen: Het is jouw taak dit te geven! En daar stond ik dan.

Ondanks de antwoorden voelde ik me niet klaar , was ik onzeker om het te geven. Ik had ook een belofte gedaan naar mijn klanten en in de Kabbala leer je hoe belangrijk deze is in je leven en doorheen al je levens op één van de raden van incarnatie.

Uiteindelijk was toen de eerste maal dat ik 4 dagen Kabbala gaf en tijdens die 4 dagen hebben zich veel speciale zaken afgespeeld dat ik als mijn klanten echt perplex waren van de wonderbaarlijke schoonheid, diepte als aanwezigheid van lichtwezens. Sindsdien ben ik jaarlijks gaan geven en vaker hoorde ik ; “Wendy je woont zo ver!”.Ik hoop dat je het ooit online doet.

Wel heb ik nieuws! Ja vanaf nu doe ik het online, video’s, cursus, ondersteuningsgroep, live momenten om vragen te stellen en levenslang toegang ( ook als het wordt aangepast en uitbreidt) met nog extra bonussen bij. Je kan er alles over lezen ;https://www.mertenswendy.com/verborgen-wijsheden


love,

Wendy
3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page