top of page

Proef van de live online academie

Nu 1ste maand  -25% korting

Hoe het allemaal begon?


Hoe het voor me allemaal begon?

6 jaar geleden was ik vermoeid en stapte ik naar de huisarts met die symptomen. Na bloedtesten kwam er uit dat ik een ijzergebrek had en de arts stelde me voor om ijzerpillen te nemen, doch voelde ik er is meer.

Ik was een actieve vrouw, at redelijk gezond omdat ik daarvoor een reflux probleem aan de maag had als volwassen. Dat had me al op het pad gezet van gezonde voeding. De vraag was hoe het kwam dat ik dit had , wat het me wilde leren , maar nog meer hoe het kwam dat ik steeds in gewicht bleef toekomen.

Dan kwam mijn arts met het idee om 2 weken gewoon een dagboek bij te houden voor haar. Na die 2 weken bekeek ze het en stuurde me door naar een diëtiste. Ik voelde de weerstand en de herhaling die er was voor de zoveelste keer. Bij deze diëtiste was het antwoord : een ander valt af als die zo eet. Dus terug naar de huisarts.
Bij haar was er iets dat haar deed vragen of het diabetes was of iets anders met mijn metabolisme. Dan een opname in het ziekenhuis. Wat een belevenis dat was, maar het gaf wel zijn resultaten! Amper 3 weken later was het verdict: een metabole stoornis.

Bij verder onderzoek leek toen mijn lever in orde, maar het was de trigger die me op het pad zette om te ontdekken wat er onder die metabole stoornis kwam en daaruit volgde mijn zoektocht naar voeding en het volgen van opleidingen die rechtstreeks en onrechtstreeks te maken hadden met de linken tussen biologie en spiritualiteit.  Ik had een missie: de echte oorzaken kennen en die hebben niets met de biologie te maken, dat zijn symptomen dan. En op al die verschillende plekken kreeg ik delen van de puzzel aangereikt.

Ik ben zelf programma’s gaan volgen bij Jon en Gabby om ook daar opnieuw delen van de puzzel te vinden, maar op beide plekken kwam de laatste en de meest belangrijke puzzel naar boven om het geheel eigen opgevuld te krijgen: een zware toxische omgeving ( en dat is meer dan enkel je woorden of je relaties). En puzzelstuk waar niemand die met ziekte in dit geheel direct mee bezig is. Meestal wordt het uitbesteed naar anderen omdat het zo delicaat is en bekijkt men maar een klein deeltje ervan.

Dit alles heeft me vandaag gebracht tot het feit dat ik niet meer bij kom , dat mijn lichaam in volle genezing is beginnen gaan en als laatste mijn lichaam begint -zonder een dieet- zijn overgewicht los te laten.Vandaaruit ben ik begonnen met mensen te begeleiden die metafysische dus aan hun eigen ziekte patroon de oorzaken willen linken, en weet aub voor mij is obesitas ook een ziekte. Doch heb ik gekozen me tot een gerichte groep te beperken omdat daar mijn grootste specialiteit ligt.

Bij elke ziekte -groot of klein, licht of zwaar door de persoon bevonden -  zit een geheel van deze domeinen altijd aanwezig. Wil je de oorzaken aanpaken met hulp? Neem dan zeker contact met me op.


love,

Wendy
PS>>> Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!


57 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page