top of page

Je lichaam je 1ste Bewustwordingstool


Ik hoor zo vaak mensen me de vraag stellen Wat is mijn taak hier op deze aarde en hoe kom ik deze te weten ?”

Denk je dat dit een speciale opdracht is?


De waarheid is dat jou taak eerst is om voorbij je eigen ego te gaan en te leven vanuit je ziel. En als je een ziekte hebt, betekent dit de oorzaken die innerlijk als spiritueel, voedingswijs, … oplossen zodat jij voorbij je ego dan kan gaan en tegelijk terug naar gezondheid gaat. Zonder deze stappen ga je er niet in slagen nog raken.


Die speciale taak waar jij naar zoekt die uniek voor jou is, komt pas tevoorschijn als en slechts als jij het bovenstaande voor jezelf getransformeerd hebt. Ik zeg altijd: eerst je eigen healingswerk en dan pas klaar te zijn om echt een ander op een integere waarlijke manier bij te kunnen staan, zonder dat proces kan je dat niet.


Daarbij merk ik dat mensen nog steeds veel te snel veel te veel willen als het gaat om ontwaking. Ontwaking heeft zijn eigen ritme dat voor jou op een ander niveau ligt als voor mij en ik leer je de sleutels om blijvend resultaat te hebben.


Een ander aspect dat ik vaak zie, is dat men gefocust is op de uitkomst en hoe deze moet zijn. En wat kan ik je daar over vertellen? Die uitkomst gaat veel beter zijn dat je ooit gedroomd had, simpelweg omdat je ze niet kent en omdat er in je zielencontract voorwaarden zijn aan verbonden bij elke mens nl; eerst je eerste taak vervullen. Bovendien is het toch wel belangrijk om in deelstappen te werken.

Hoe doe je dat? Wel dat leer ik je.


Moeten?


Wist je dat als je uzelf wat afdwingt in de zin van “moeten” dat je dan net alles in heel je systeem blokkeert. En je blokkeert je energie als het universum om zijn werk voor je te kunnen doen. Dit werkwoord is toch wel eentje dat ik uit mijn woordenschat schrap.

Moeten is een werkwoord dat als je eerlijk en diep in jezelf gaat kijken wil zeggen dat je het heel moeilijk hebt met loslaten en zo houdt je uw eigen verandering tegen. Je kan dat werkwoord zelfs niet zomaar veranderen. Er is wat innerlijk werk nodig om die shift in je te maken.


Moeten is een werkwoord dat mensen gebruiken om hun genezing te blokkeren. Je vlucht letterlijk in de controle in overmaat naar jezelf en in het perfectionisme.


Ken je zo de uitspraak “ik moet alles alleen doen”. Of je dit nu zegt in de zin van het echt alleen doen van innerlijk werk of vanuit een gevoel van slachtoffer zijnde, deze uitspraak blokkeert steun, ontvangen en geven als dat het vreugde in je leven blokkeert. Ik zwijg nog of het feit dat je neen zegt tegen genezing. En dit is niet alleen in de epigenetica, de NLP, maar ook in de Germaanse Geneeskunde bewezen.


Moeten houd een verplichting in en een onderhuidse onbewust belofte aan het gezin waar je uit komt om geen verandering te doen terwijl veranderingen je leven redden als je ziek bent en/of zelfs wanneer je in ontwaking wil komen.


Moeten gaat op spiritueel vlak elke groei tegen houden, het gaat je zelfs achteruit doen gaan in plaats van te blijven staan. Het zielencontract gaat dus niet verder kunnen dat alleen maar via zijlijnen van alles in je leven brengen van situaties, mensen en ziekte om je te doen ontwaken en inzien dat je jezelf blokkeert.


Jij hebt de keuze ze( je zielencontract) te vervullen of niet?


Vervul je ze niet? Dat gaat je droom nooit waar worden? Dan ga je altijd blijven hunkeren naar die “wat als”? Dan ga je in een ander leven ‘ wat jij benoemt als een volgend leven’ het terug in een verzwaarde vorm krijgen en je afvragen waarom je die shit op je pad hebt. Antwoord; je hebt er nu niets mee gedaan. Ik ga er geen doekjes meer om winden, ik bedoel het goed, maar ik help je niet door je te zeggen dat uitstellen wel goed komt want je stelt het leven uit.

We zitten in een overgangsfase naar een tijdperk dat “Waterman” heet en dit is waar ik van weet waar zo velen naar hunkeren nl.; een tijd van gelijkwaardig, meer vrede, meer wederzijdsheid, het hart, minder conflict…. En we willen het niet enkel voor onszelf, maar ook voor onze geliefden en nabestaanden. Als jij daar wil opgenomen kunnen worden, is het nu tijd je werk te doen want dan ga je nu al voor jezelf de hemel hier brengen. Jou leven, je bent het waard!


En waarom blijven hunkeren naar wat gaat komen dat jij het in je macht als kracht hebt om het hier en nu voor jezelf te gaan realiseren?


Ik zal het je zeggen; je ego zit in je weg want dat is het deel in je dat uitstel zoekt. Dat ego is nog veel meer. En ga je nu telkens zeggen “ ah ja dat egootje van mij”, tja dan ga je met die uitspraak je ego vergroten. Dit is niet de manier om met het ego om te gaan. Wil je weten hoe? Wil je weten hoe het ego invloed heeft op je spirituele groei? Op je gezondheid? Blijf mij volgen en je gaat er meer en meer over te weten komen. Jouw taak nu : is jou eigen ego goed leren kennen en zorgen dat je in gezondheid komt te staan dat is de enigste weg naar trillingsverhoging (dus spirituele ontwaking!)!


Dit is wat al eeuwen geweten is in de kringen van de mensen die aan bewustwording werkten onder de naam van “verborgen wijsheden”. Deze waren de grondleggers van de mysteriescholen die in Egypte ooit ontstaan zijn. Waar zelfs de meeste profeten heen ging voor tientallen jaren.


Weet je dat ik van veel klanten volgende hoor zeggen:

Wendy , jij bent de eerste in België en Nederland die echt duidelijk zegt hoe het ego werkt en hoe er mee om te gaan. Al die cursussen die ik de voorbije 20 jaar gedaan doen dit niet. Ze komen zelfs niet in de buurt. Ze focussen zit op het topje of ze focussen zich op het licht, maar het licht kan je niet kennen zonder het ego echt te kennen.
Dat hoor ik elke keer opnieuw en dat al gedurende 8 jaar.

Vertel eens in de reacties hier onder. Ben jij iemand die vaak het woord moeten gebruikt?

Zet een ja of een nee.

In spirituele gezondheid, vrijheid en ontwaking.

Wendy


*Verborgen Wijsheden

*persoonlijke ervaring

*Sleutels van Enoch

*NLP



0 views0 comments

Recent Posts

See All

Gratis videoreeksen

bottom of page