top of page

Medicijnvrij leven, kan ik dat?




Hoe vaak ik het ook hoorde; “ je moet ermee leven”… dat ik me de vraag stelde “moet ik dat echt ?”.


Als sinds mijn kindertijd was ik bestempeld als een kind dat vaak ziek was. Ik herinner me zelfs nog dat ik het eerste leerjaar van de lagere school hoorde te herdoen. Men zei wel dat het grotendeels was omwille van de pesterijen van de leerkracht maar men zag over het hoofd dat ik alle kinderziekten in één jaar gehad had en zelfs nog andere ziekten. Als baby ging men met mijn naar de specialist.


Als volwassen was er weinig anders. Vaak ziek! En tot ik problemen kreeg met mijn darmen (stilvallen) , lever, allergieën, zware PMS, tot een metabole stoornis …en vele hiervan werden als chronisch aanzien, dan was er iets in mij dat zei; er is een andere weg. ik herinner me nog dat ik luidop zei : Gedaan hiermee. Ik ben dit beu.


In 2007 ging ik studeren voor mijn bachelor. Systemische psychologische richting. Ik hoopte dat het me verduidelijkingen ging brengen. Nu terugkijkend was het de eerste van zoveel stappen op mijn weg naar antwoorden, naar diepte en transformatie om mezelf vrij te zetten van ziek-zijn. Bah, ik wilde leven, leven ,leven ….en vooral wilde ik liefde terug in mijn leven.

Ik wilde weg van de medicijnen. De medicijnen gaven me meer nadelen dan voordelen.

En zo was er een pad dat zich over een periode van 12 jaar openbaarde. Hoe meer ik me er in verdiepte, hoe meer het me duidelijk werk dat er 12 essentiële domeinen waren waar ik vanuit een bewustvolle wijze shiften – groot en klein- in ging brengen.


Zo ontdekte ik de linken tussen mijn bewustzijnsontwikkeling, spirituele groei, ziekte, familie, relaties, trauma’s, voeding, dagelijkse patronen, en zoveel meer. Alles in mijn leven was gelinkt aan elkaar met één centraal punt: ikzelf. Dus was het ook aan mij om in mezelf te gaan duiken op elk domein.


Maar door de tijd begonnen mensen me ook te vragen hoe dat werkte, wat die domeinen waren en hoe zij daar zichzelf in konden helpen. Ik begon mensen op mijn levenspad te hebben die net als ik vrij wilden zijn van overleven, niet-vrij-zijn, … een reiki-meester alleen zijn bleek onvoldoende om dit diepgaand echt te schiften. Ook de mensen op mijn pad hadden de ervaring. Welke? Dat familieopstellingen, energetisch werk zoals reiki en de focus op één van de twee of beiden niet diep genoeg ging voor blijvende transformeerde verandering naar “leven”, “gezondheid”, “wellness” en “liefde”


Dan brak een nieuw hoofdstuk aan!


Ik help nu dus mensen die een ziekte hebben om zichzelf prioritair in hun bewustwording te zien door die ziekte te transformeren naar wellness en gezondheid via het oplossen van alle innerlijke conflicten die de ziekte veroorzaken. Met als doel medicijnvrij te gaan leven (klik op link om te openen). Dit kan gaan om een auto-immuunziekte, chronische leververvetting zonder alcoholverslaving tot een herhalende problematiek aan de heup bijvoorbeeld.


Alles doen om je zelf te healen - terug of een nieuw hervinden van je gezondheid op gelijk welke vlak is je eigen waarde verhogen en je waardigheid aan jezelf als een geschenk geven.

Ons lichaam, ons bewustzijn is onze tempel en is het allerbelangrijkste dat onze ziel draagt.

Onze ziel doet zoveel om ons wakker te krijgen. Als er wat is met je gezondheid, is dit de orde in chaos van het universum dat samenwerkt met onze ziel om ons wakker te maken."

Daarnaast …..


​Ik help mensen om hun hogere wijsheid te zien in hun ego-werk om zichzelf vrij te zetten van elke situatie of patroon dat ze blijven aantrekken. Bijvoorbeeld: ik heb veel mensen om me heen die tegen me liegen en ik wil er van af.


Het ego ( je schaduw) creëert heel veel onder heel veel verschillende vormen van weerstanden, overtuigen,... tot zelfs ziektes toe.

​Wat ik uit mijn eigen proces geleerd heb is dat die weerstanden webben zijn die ons gevangen houden en dat dit niet goed is voor ons ware wezen.

​In tegenstelling tot wat ik vroeger er over inzag "als je weerstand voelt is het best het niet te doen want dat is je buikgevoel"


Oké! Dit is zo het grootste misbegrip als fout die je kan maken op vlak van weerstand. Weerstand is je ego dat aan de haal met je gaat? Hoe? Dat leg ik je in het volgende link meer uit! (klik op de link om te openen)


Zoals ik misschien als wat duidelijker geworden is, is mijn leven pas beginnen veranderen door diepgaand innerlijk werk om naar de andere kant van het pad te geraken. En jij kan dit ook!


In hoger bewustzijn, virjheid, ontwaking en natuurlijke gezondheid

Wendy

PS :Lees hier het verhaal van Kathleen (klik op de link op te openen)




 

Gerelateerde artikelen:

(Klik op de titel en het artikel opent in een nieuw blad)



PS>> Wil jij aan op een alternatieve wijze aan je gezondheid werken? Wil jij deblokkeren wat tussen jou en gezond zijn staat? Is je antwoord ja? Klik dan hier

1 view0 comments

Gratis videoreeksen

bottom of page