top of page

Artikel staat onder deze aankondiging

Twijfel?
Proef tijdelijk van de academie

Nu 1ste maand  -25% korting

Mijn verhaal is niet alledaags
Mijn verhaal is geen alledaags eentje ...in het verleden als ik dit vertelde kreeg ik heel vaak de reactie ...wow dat is zwaar... laat ik je vertellen dat ik heel graag andere help op basis van wat ik geleerd heb uit mijn leven en hoe ik dat in healing gebracht heb.


Daarom dat ik nu al start met mijn helingsweg rond mijn fysieke klachten die ik had en hoe ik die allemaal één per één aangepakt hebt om deze in healing te zetten vanuit 7 domeinen.


En ja, er zijn mensen die denken die domeinen te kennen maar nog niemand heeft ze juist vernoemd. Ik heb die domeinen ontdekt en gezien hoe alles in verbinding stond met elkaar. Maar het belangrijkste is dat ik echt wel alles gedraaid heb en niet onder controle heb maar werkelijk er van af ben.

Zelf mijn eigen huisarts is er nog van verbaasd. En over dit deel spreek ik tijdens heel mijn voordrachten.


Daarnaast heb ik zelf nog andere verhalen te vertellen. En ik noem ze als mijn verhaal omdat ze gaan over mijn healingsproces en hoe ik mezelf daar ik geholpen heb.

Dan spreek ik echt over schaduwwerk, voorbij het verlies van een baby gaan en terug leven na een levenslange ouder-kind relatie met een pathologische narcist als empaat. Het was een reis om terug mezelf te laten ontluiken.


En dan zwijgen we nog over al het emotioneel en psychisch misbruik, wat ik emotioneel incest noem, naast het fysieke. Ik geloof er dan ook niet in dat het niet aan te pakken is. Ik geloof wel dat de keuze en het werk bij jezelf ligt.

Niets heeft me tegengehouden om te blijven aan mezelf werken. Ik ben blijven graven en naar de oppervlakte brengen.


Waarom? Wel omdat ik één heel belangrijk iets voor mezelf ontdekt heb: ik ben het waard en ik houd van mezelf voor geheel wie ik ben. Ik heb met onthecht van andere in hun visie, doen en laten. Ik kan geen authentieke relaties in mijn leven hebben als ik zelf in mijn eigen authenticiteit niet sta. En dit geld voor mij maar ook voor jou. Dus blijf ik bij mijn authentieke zelf!


Neen, het is te gemakkelijk om te zeggen het is de ander of het is een substantie. Nee, de oorzaak ligt die in ons net als de verantwoordelijkheid. En met dat laatste heb je 2 keuzes of wel neem je die verantwoordelijkheid en maak je van je leven werkelijk een leven vol van een stroom van vreugde of wel maak je de keuze om die verantwoordelijkheid te verleggen en in de plek te blijven waar je staat. Maar als je dat laatste kiest, verwacht dan niet dat het schoonste gaat verschijnen.


Mijn leven was complex en misschien was het jouwe ook wel zo. En weet je, ik merk dat bij de mensen die bij mij komen om hulp en begeleiding vragen: ook zij hadden een complexe achtergrond en leven. In de ogen van een buitenstaander zou het weerklinken als " zo zwaar... daar begin je niet aan,dat is onhaalbaar of te moelijk".


Het wegcijferen van je verhaal zonder het in healing te brengen is het wegduwen van iets in jezelf dat enkel een uitnodiging gaat zijn van ziekte in je eigen lijf zaaien.


Oh jawel! ik heb dit zeker deze overtuiging als ervaring en de mensen die mij bij om hulp komen vragen ook. Ze voelen en weten dat er een weg is. Een weg van healing waar ik je heel graag in help om deze te bewandelen zodat jij ook op eene punt van geluk, gezondheid, innerlijke vreugde en zelfliefde kan komen.


Zij kiezen net als ik voor “LEVEN"love,

WendySluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!

12 views0 comments
bottom of page