Vragen stellen is goed!

Updated: Jan 8, 2020Regelmatig ontvang ik vragen rond workshops en rond begeleiding. Sommige vragen gaan over de betalingen en andere zijn praktisch. Dus neem ik nu de tijd om deze toe te lichten en zorg ik voor vanaf heden dat ook online deze antwoorden meegenomen worden. Doch bij vragen mag je op deze mail reageren.


Vraag 1: Wat is de prijs van een programma rond private coaching bij u? Een eerste stuk van de vraag ga ik beantwoorden met de algemen link naar de pagina rond private coaching. Daar het antwoor reeds altijd daar gestaan heeft. Deze pagina geeft een algemeen beeld rond de live online private coaching. Op deze pagina vind je ook een link naar de twee vormen waarvoor je bij mij terecht kan.

Deze prijs is bij aanvang te betalen. Indien dit lastig is - daar heb ik ook aan gedacht- kan je me persoonlijk op het einde van je kennismakingsgesprek ( midden van de pagina) vragen om een afbetalingsplan van 6 schijven. Dit is ons eerste gesprek en daar ben je nog niet in een programma van 6 maanden.

Vroeger was er een momelijkheid om voor 12 afspraken van telkens één uur in een pakket te nemen. Dat is tijdelijk weggeweest maar nu terug. Het blijft dan ook bestaan.


Vraag 2: Wat is live online (private) coaching? Dit is een wijze waarbij we samen via de pc live contact met elkaar nemen. Er is eigenlijk als het er op neer komt geen verschil met naar een praktijk komen als het om de coaching gaat.

Wat verschil er wel is: je hebt geen verplaatsing, je hebt geen zorgen om de filles, je hebt geen zorgen noch excuses van het is te ver. Je bent rustiger, je stress is minder. En dat heeft allemaal zijn voordelen om werkelijk met jezelf aan de slag te gaan.

Zo goed als iedereen die nu deze overgang bij mij meegemaakt heeft is er heel tot super enthousiast over.

Ze vinden dat ze zo rustig kunnen zijn dat het de diepgang van het werk verbeterd. Ik ben er dus live aan de andere kant! En weet dat het persoonlijk is dat je mij hebt en ik ben volledig daar om je te ondersteunen. Het is geen opname van een video. Dit is hoe ik werk en dat zowel voor groepen als voor individuele gesprekken.

Vraag 3: Waarvoor kan ik bij je terecht? Je kan bij mij terecht voor: werken rond zelfliefde (1)ego-werk (2)symptomen ziek zijn en je wil deze bij de oorzaak aanpakken zodat het weg is en blijft (3)ziekte en je wil deze bij de oorzaak aanpakken zodat het weg is en blijft (3) Voorbeeld: je hebt maagproblemen en een diagnose van volwassen reflux  dan kan je een aanvraag doen om te starten met een kennismakingsgesprek voor (3)

Voorbeeld: je hebt vaak probleem met ziek zijn, het lost zich op of je hebt dat je u niet lekker in je vel voelt. Je hebt met andere woorden last van een gebrek aan zelfliefde dan kan je een aanvraag doen om te starten met een kennismakingsgesprek voor (1)

Voorbeeld: je hebt herhaaldelijke situaties met andere mensen. Er zijn gelijkenissen en je vraagt je af hoe het komt dat je dat blijft hebben of aantrekken. Dan kan je een aanvraag doen om te starten met een kennismakingsgesprek voor (1)

Vraag 4: Waarom werk je niet in afspraken van een uurtje? Wel dat antwoord is voor mij duidelijk omdat ik mijn coaching doe op basis van mijn persoonlijke processen aangevuld met bijscholingen die ik gedaan heb om mezelf uit ziekte, uit zelfliefde en als ego-werk te doen. ik week van die ervaring dat als je er werkelijk resultaat in kan behalen door minstens een 6 maand mee bezig te zijn. Ik kan zeker begrijpen dat je er nog een vraag rond hebt gehad.


Coachen is een transformationeel coachingproces dat is geworteld in een reeks krachtige onderscheidingen, oefeningen en structuren die ertoe leiden dat je je opent voor nieuwe mogelijkheden voor je leven en je ondersteunt bij het bereiken van een specifiek doel of project of om een ​​specifieke wens of intentie te vervullen.


Jij bent volledig verantwoordelijk voor de beslissingen en acties die je neem met betrekking tot je leven en zaken als met alles wat je aangereikt wordt van structuren , methodieken, ondersteuningen tijdens de coaching.

Wat je aangereikt wordt ligt in je eigen handen om daar mee aan de slag te gaan en beslist daarvoor ook welke resultaten jij bekomt.


Vraag 5: Wendy er waren groepscoachingen online waar ik niet voor kon inschrijven omdat ik al iets anders gepland had? Komen deze nog terug? Ja, de online groepscoachingen die geweest zijn zoals "Betekenissen van je meditatie" en "Groei blocks" die komen terug één maal per jaar. De groep wordt in plaatsen beperkt zodat jij er het meeste van kan maken.

In 2020 komen er NIEUWE cursussen bij . Deze wordt al aangekondigd in november in de Agenda. Telkens ga je weten wanneer je al kan inschrijven en wat er voor speciale plekken zijn.

Oude cursussen vind je in de shop en die kan je daar altijd aankopen. Vroeger heb ik een paar online groepscoachings reeds gedaan en daar zijn 2 opnames van. Deze zijn zo opgebouwd dat je er alleen mee aan de slag kan. Het verschil tussen deze en wat komt is dat je van de nieuwe cursussen enkel toegang krijgt tot de opnames als je er aan deel neemt. Het wordt nog duidelijker op de moment dat ze online staan

En dan is er nog een soort online plek voor de zelfstandige bewustzijnsontwikkelaar, Soul & Heart coachingslidmaatschap. Dat gaat jaarlijks een aantal maal open en is een plek die maandelijk blijft groeien.

Vraag 6: Kan ik dat wel? Gaat het niet te moelijk zijn?

ls persoon met een ziekte of een complexe verameling als ziekte/symptomen ( hihi daar was ik ooit ook), een neerleger bij wat is, een pleaser, een redder van anderen, een drager of een zorger, klinkt het misschien wel als ver-van-je-bed of illusionair... misschien wel radicaal om je in te beelden vrij te zijn van deze patronen, de herhalingen, de aantrekkingen of de symptomen. Toen ik zelf aan mijn tocht begon, had ik zoiets van : Kan dit? Lukt dit?

Hoe zit dit in elkaar? Ik wil het anders? Is het wel zoals men het doet geloven?


Maar als ik, een ex-klager, een ziekte-na-ziekte en complexe ziekte overtreffer, een ex-perfectionist, een ex-pleaser, een ex-redder, een ex-gebruikte die de andere kant uitkomt met grenzen, getransformeerd, open gebloeid, in zelfliefde staand en groeiend, vol zelfzorg, een doel hebbend, prioriteiten stellend, grenzen stellend, heel flink op weg naar volledige gezondheid, als vreugde voelen stromen elke moment van het nu.

Een hooggevoelig die dacht dat een empaat zijn specicaal was, maar de donkere kant aan het transformeren is. Als hooggevoelige /empaat zag ik over het hoofd dat dit je persoonlijkhied (dus je ego ) is en niet je ziel.

Dan weet ik dat jij dat ook!


Het leven dat je verlangd begint met de 1e stap te zetten in die richting!


love ,

wendy


PS:>> Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!

8 views1 comment