top of page

Proef van de live online academie

Nu 1ste maand  -25% korting

Waarom doe ik wat ik doe?Wat kan dat voor je betekenen?

Updated: Apr 14


Waarom doe ik wat ik doe?

Het doel van mijn taak is voor ten minste 1 persoon een verschil te maken en mensen te bereiken met deze inzichten dat ziekte niet zomaar iets is, geen toeval, noch dat het vast zit in je DNA, noch dat je het kan oplossen door enkel je te focussen op voeding, beweging, positief denken of supplementen. Ontwaking is ook een noodzakelijkheid vanuit genezingsperspectief.


Je merkt dat ik medicatie weg laat. Ik heb het over de natuurlijke weg om je ziekte of kwaal terug te brengen naar gezondheid. Om je dualistische immuniteit zo hoog te maken zonder blootstelling, maar wel via de weg van elke trigger aanpakken die invloed heeft op je trilling verhoging.


Mocht jij geen doorslaggevende kwalen of diagnose hebben, dan nog ga je met dit werk verschil in je leven brengen.


Mijn jaren ervaring rond het transformeren van mijn eigen ziektes/diagnose ( 15 van 17 zijn weg) naar gezondheid en alles wat ik daar bij ondervond, gevonden heb van invloeden zitten hier in verwerkt.


Misschien wil jij liever het hele werk doen zonder deze intro.

Door het werk dat ik allemaal gedaan heb dat mij de complexiteit van 17 diagnoses weer hielp terug te brengen naar gezondheid, heb ik eigenlijk voor jou een weg kunnen samenstellen die werkt. En weet je wat. Ik heb er 14 jaar over gedaan om alles samen te brengen. Nu ga jij als jij ook een zware diagnose hebt of een grote verzameling zoals ik had, het in één zesde tot één derde van die tijd kunnen realiseren met alles wat ik je hier in kan bijbrengen.


En ben je gezond, dan ga je u ogen open strekken hoe je misschien nu of al langer zaadjes aan het leggen bent. Joepie! Zo juig ik je nu dan toe. Je bent er flink vlug bij.

Wacht niet zoals ik tot het drastisch en chronisch is. Ik heb wel bewezen dat het nog kan, maar toch wens ik echt niemand toe.


Ik wil je langs een zachte wijze laten kennis maken met dit alles. Alles tegelijk aanpakken lukt niet, dat geeft overrompeling en je gaat je verloren als overweldigd voelen. Dat heb ik ook niet gedaan, maar het zit allemaal als een echt web in elkaar gewoven, net zoals het collectief energetisch invloed heeft op jou is dit een soort collectief dat altijd invloed heeft op je gezondheid. Het is van belang dat web te breken en dan stop je de cirkel van herhaling of dat het verslechtert (d.w.z. meer pillen en meer diagnoses). En bij de ene persoon is de verhouding net iets anders dan bij de andere. Maar de verhoudingen zitten er. Dus elk van mijn domeinen(pijlers) die ik vernoem, is van invloed in je leven. Geen ontkomen aan.


Daarnaast zitten mijn kennis en wijsheden die ik via ervaringen en trainingen als epi-genetica (wat betekent boven het genetische. M.a.w het bewustzijn heeft meer invloed op je genen dat je genen op jouw) en Germaanse geneeskunde hier mee in verwerkt. Het is dus vele meer dan kennis, integratie. Het gaat om doorleefde beleving van de transformatie inclusief de obstakels dat het met zich mee brengt.


Het is dus niet enkel mijn taak om je te helpen die verhouding te zien, maar om je terug in je kracht te zetten door wat innerlijk van dat collectieve web van invloeden in jou door jou in stand gehouden worden als door alles waar jij jezelf mee uit je eigen kracht onbewust houdt. Om dat te doorbreken zodanig dat je de oorzaken (wat eigenlijk 12 pijlers zijn die bij iedereen aanwezig is in zijn of haar leven) van ziekte echt bij zijn grond aanpakt, tegenhoudt en jij terug richting die gezondheid gaat met blijvende resultaten. De positieve zijeffecten zijn bewustwording, spirituele groei, trilling verhoging en dat je virussen of ziekte weghoudt. Cool he!Waarom de focus op je eerste taak?

Jou eerste taak, of je nu empaat, HSP of gelijk wie bent, is te zorgen dat je gezond bent en voorbij je ego gaat leven. Vanuit je zielenwezen dus. Dit is wat ontwaking is. Die speciale taak waar velen het over hebben is pas iets wat zich aan je openbaart als jij heel je proces door bent en werkelijk anderen wat te brengen hebt.

Gezondheid zit in je bewustzijn, niet in je mind en niet in je DNA noch dat je het over neemt van iemand anders.Waarom is je gezondheid je onbetaalbaar kasteel?

Ken je de uitspraak van de Dalai Lama “Wat me het meeste verbaasd aan de westerse mens, is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen en vervolgens dat geld weer uitgeeft om zijn gezondheid terug te krijgen”.


Zelf ben ik ooit zo iemand geweest tot ik op een bepaald punt kwam in mijn leven en realiseerde dat alle geld van de wereld het niet waard was. Tot ik me meer en meer verdiepte in geld, zelfliefde en hoe allemaal aan elkaar hangt. Wat ik eigenlijk wilde zeggen was dat het niet waard was om de massa te volgen, mezelf te verloochenen, mezelf op te offeren voor een maatschappij waar wat je doet gelijk staan aan wie je bent. En dat laatste is echt niet waar. Je bent niet wat je doet van werk. Je bent veel meer dan dat.

Waarom zeg ik dan dat je gezondheid je kasteel?

Omdat beiden onbetaalbaar zijn. Je leven is je gezondheid en als er wat met je gezondheid is, is net zoals met het dak van het kasteel waar dan iets mis mee is. Je wil het maken, maar om het te maken hoor je echt tot de diepste onderliggende oorzaken (wat eigenlijk 12 pijlers zijn die bij iedereen aanwezig is in zijn of haar leven) te gaan. En daar wringt het allemaal, want de medische wereld is corrupt en draait om mensen diagnoses geven om ze dan pillen te verkopen.

Een kleine groep van deze artsen weet beter, gaan naar de tussenliggende, oppervlakkige en soms diepe oorzaken (wat eigenlijk 12 triggers zijn die bij iedereen aanwezig is in zijn of haar leven) doch zodra ze ontdekt worden ze bestraft omdat ze een andere kijk hebben. Zo zijn er mensen die uit hun ambt gezet zijn, anderen die naar het buitenland gevlucht zijn en nog anderen die omgekomen zijn op vraag stellende wijzen.


Terwijl pillen - door de medici - wordt, vertelt dat ze ons helpen terwijl ze eigenlijk zijn zoals het dak gewoon nieuwe roofing leggen is niet genoeg om de lek op te lossen. En als de roofing dan nog de verkeerde is, kan jij ook vergiftigd worden. En dat zijn pillen, ze vergiftigen je systeem (= je lichaam) op lange termijn terwijl het lijkt dat ze symptomen doen verminderen/onderdrukken.Hoe vaak ga jij op zoek naar al de nadelen van je medicatie?

Of heb jij medicatie voor je bloed die het nadeel heeft dat je geconstipeerd geraakt met als gevolg dat je daar pillen voor neemt. En zo begint de cirkel zonder einde.


Dat denken we, wat als ik schrijf “gezondheid is je kasteel” ben jij het die zelf beslist wat je met je kasteel, je lichaam, je trilling, je leven doet. Met andere woorden jij hoort zelf te bepalen of je het dak gaat afbreken om echt de lek te vinden en dan weer op te bouwen. Ik bedoel afbreken niet letterlijk voor je lichaam, maar waar ik wel duidelijk in wil zijn is dat door de onderliggende oorzaken (wat eigenlijk 12 pijlers zijn die bij iedereen aanwezig is in zijn of haar leven) aan te pakken en voorbij symptoombehandeling te gaan, je u leven in een heel nieuw daglicht brengt.


En als je dat wil, dan ben je bij aan het juiste adres. Ik ga met jou die echte oorzaken (wat eigenlijk 12 pijlers zijn die bij iedereen aanwezig is in zijn of haar leven) aanpakken en zoals het dak, zodat je een gezonder lichaam weer hebt als terug in je kracht staat.Ben jij nog maar bereid om enkel te gaan kijken wat die echte oorzaken zijn?

Waarom wachten tot het te laat is ?

Ik hoop niet dat jij iemand bent die zoals ik veel diagnoses had (nog 2 ben ik totale schift aan het brengen) en dat je misschien slechts lichte kwalen hebt of helemaal niets, maar dat je merkt dat er heel wat van ziektes in je familie leeft. Ik hoop dat ik ook mensen bereik die preventief willen werken en niet wachten tot het allemaal te vergevorderd is.


Het is eigenlijk nooit te laat om te starten. Ik heb heel goed geleerd dat je het te draaien is en dat je met alles wat ik je te bieden heb, je resultaat van meer gezondheid tot volledige gezondheid terug te hebben, echt wel mogelijk is. Enkel als er fysieke schade is aan je hersenen kan je maar een gedeeltelijk resultaat hebben, elk ander resultaat ligt in wat je doet met integratie en doorleving. Dit is niet iets wat je in je eentje gedaan krijgt! De foute gedachte die doorgegeven wordt “ je hoort het alleen te doen” en men misbegrijpt dit als doen terwijl het verwijst naar de doorleving. Je hebt dus hulp nodig zodat iemand je de juiste vragen, richtingwijzers geeft dat je met de geschikte integratie naar de doorleving gaat. Bovendien groeit je juist meer dan je het in groepsverband doet (en ja online gaat dat perfect ook!)Waarom (zelf-)eerlijkheid zo van belang is in heel dit proces?

Met eerlijkheid begint elke healend proces. Dat is op vlak van verslavingen, van conflicten in relaties tot en met ziektes zo.


Ik hoor vaak mensen zeggen “ Wendy ik ben eerlijk “, maar ik zeg niet altijd wat ik denk of wil en ik ken mijn eigen noden niet. De vraag is dan of je echt eerlijk bent met jezelf en je omgeving als je zwijgt. Ik ga je nu teleurstellen zonder oordeel om je zonnebril af te zetten, maar het antwoord is neen, zelfs niet in een toxische relatie.Voor wie schrijf ik dit?

Voor iedereen die een ziekte, een kwaal, een diagnose heeft of voor zij die preventief willen werken aan zichzelf. Voor mensen die de alternatieve weg, wat voor mij de echte helende weg is, willen gaan om hun ziekte en hun leven bewustvol te transformeren terug richting gezondheid en voorbij het ego.


En als jij geen ziekte of kwaal hebt, maar je wel echt diepgaand alles in jezelf in connectie vinden om vanuit je ware zelf te leven dan ga jij hier veel aansluiting vinden.


In spirituele gezondheid, vrijheid & ontwaking

©Wendy Saraj


PS als je iets uit deze tekst wil gebruiken, dat mag enkel op voorwaarde dat je het stuk tekst overneemt, tussen “” zet met de verwijzing er naast naar deze website: www.mertenswendy.com


8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page