top of page

Proef van de live online academie

Nu 1ste maand  -25% korting

Waarom is mijn coaching als een gids om ziekte natuurlijk te genezen?


Waarom maak ik dit artikel?

Het doel van dit artikel is voor om tenminste 1 persoon te kunnen helpen en bereiken met deze inzichten dat ziekte niet zomaar iets is, geen toeval, noch dat je het kan oplossen door enkel je te focussen op voeding en/of beweging met supplementen.

Mijn jaren ervaring rond het transformeren van mijn eigen ziektes naar gezondheid en alles wat ik daar bij ondervonden, gevonden heb, alles van invloeden zitten hier in verwerkt.


Ik wil je langs een zachte manier laten kennis maken met dit alles. Ik weet dat je niet alles tegelijk kan aanpakken. Dat heb ik ook niet gedaan, maar het zit allemaal als een echt web in elkaar gewoven, net zoals het collectief energetisch invloed heeft op jouw is dit een soort collectief dat altijd invloed heeft op je ziekte. En bij de ene is de verhouding net iets anders dan bij de andere. Maar de verhoudingen zitten er.


Daarnaast zitten mijn kennis en wijsheden die ik aangeleerd hebt via ervaringen en trainingen als epi-genetica en Germaanse geneeskunde hier ook mee in verwerkt.


Het is dus niet enkel mijn bedoeling om je te helpen die verhouding te zien maar ook om je terug in je kracht te zetten door wat innerlijk van dat collectieve web van invloeden in jouw door jouw in stand gehouden worden, om dat te doorbreken zo dat je de oorzaken van ziekte echt bij zijn grond aanpakt en jij terug richting die gezondheid gaat met blijvende resultaten.


Wat zijn die invloeden?

· Bewustwording,

· Voeding,

· Emoties,

· Ego & mind,

· Spirituele groei & conflicten,

· Innerlijke conflicten,

· Relaties,

· Zelfzorg,

· Grenzen,

· Stressen,

· De talen van je lichaam, energetisch lichaam tot ziel zijn anders,

· Immuniteit,

· Bloedkarma,

· Narcisme,

· Zelfliefde,

· Rouwen,

· Het collectief,Waarom de focus op je eerste taak?

Jou eerste taak is, of je nu empaat, HSP of gelijk wie bent te zorgen dat je gezond bent en voorbij je ego gaat leven. Vanuit je zielenwezen dus. Die speciale taak waar velen het over hebben is pas iets wat zich aan je openbaart als jij heel je proces door bent en werkelijk anderen wat kan brengen.


Gezondheid zit in je geest, in je mind (dus zeker in je ego) en niet in je DNA noch dat je het over neemt van iemand anders. En dat ga ik je aantonen in dit artikel, ...Waarom is je gezondheid je kasteel?

Ken je de uitspraak van de Dalai Lama “Wat me het meeste verbaasd aan de westerse mens, is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen en vervolgens dat geld weer uitgeeft om zijn gezondheid terug te krijgen”.


Zelf ben ik ook zo iemand geweest tot ik op een bepaald punt kwam in mijn leven en realiseerde dat alle geld van de wereld het niet waard was. Tot ik me meer en meer verdiepte in geld, zelfliefde en hoe allemaal aan elkaar hangt. Wat ik eigenlijk wilde zeggen was dat het niet waard was om de massa te volgen, mezelf te verloochenen, mezelf op te offeren voor een maatschappij waar wat je doet gelijk staan aan wie je bent. En dat laatste is echt niet waar. Je bent niet wat je doet van werk. Je bent veel meer dan dat.Waarom zeg ik dan dat je gezondheid je kasteel? Omdat beiden onbetaalbaar zijn. Je leven is je gezondheid en als er wat met je gezondheid is, is net zoals met het dak van het kasteel. Je wil het maken, maar om het te maken hoor je echt tot de diepste oorzaken te gaan. En daar wringt het allemaal, want de medische wereld is corrupt en draait om mensen diagnoses geven om ze dan pillen te verkopen. Terwijl pillen door de medici wordt, vertelt, dat ze ons helpen. Terwijl ze eigenlijk zijn zoals het dak, gewoon nieuwe roofing leggen is niet genoeg om het lek op te lossen. En als de roofing dan nog de verkeerde is, kan jij ook vergiftigd worden. En dat zijn pillen ze vergiftigen je systeem ( = je lichaam) op lange termijn terwijl het lijkt dat ze symptomen doen verminderen. Hoe vaak ga jij op zoek naar al de nadelen van je medicatie? Of heb jij medicatie voor je bloed die het nadeel heeft dat je geconstipeerd geraakt met als gevolg dat je daar pillen voor neemt. En zo begint de cirkel zonder einde.


Dat denken we, wat als ik schrijft “gezondheid is je kasteel” ben jij het die zelf beslist wat je met je kasteel, je lichaam, je trilling, je leven doet. Met andere woorden jij hoort zelf te bepalen of je het dak gaat afbreken om echt het lek te vinden en dan weer op te bouwen. En als je dat wil, dan ben je bij aan het juiste adres. Ik ga dat met jouw doen zodat jij echt de oorzaken aanpakt en zoals het dak, een gezond lichaam weer hebt als terug in je kracht staat.


Ben jij bereidt om te gaan kijken naar wat die echte oorzaken zijn onder je ziekte of bewustzijnsblokkade?Waarom wachten tot het te laat is?

Ik hoop niet dat jij iemand bent die zoals ik een diagnose heeft (voor mij is het op veel gebieden getransformeerd wat ik al had) en dat je misschien slechts lichte kwalen hebt of helemaal niets, maar dat je merkt dat er heel wat van ziektes in je familie leeft. Ik hoop dat ik ook mensen bereik die preventief willen werken en niet wachten tot je het allemaal hebt zoals ik dat gedaan had.

Het is eigenlijk ook nooit te laat om te starten. Ik heb heel goed geleerd dat je hetnog omkeerbaar is en dat je met alles wat ik je bied, je in coach om het resultaat van meer "gezondheid tot volledige gezondheid terug te hebben" echt wel mogelijk is.Waarom (zelf-)eerlijkheid zo van belang is in heel dit proces?

Met eerlijkheid begint elke healend proces. Dat is op vlak van verslavingen, van conflicten in relaties tot en met ziektes zo.


Ik hoor vaak mensen zeggen “Wendy ik ben eerlijk “, maar ik zeg niet altijd wat ik denk of wil en ik ken mijn eigen noden niet. De vraag is dan of je echt eerlijk bent met jezelf en je omgeving als je zwijgt. Ik ga je nu teleurstellen, maar het antwoord is neen, zelfs niet in een toxische relatie.


Voor wie schrijf ik dit?

Voor iedereen die een ziekte, een kwaal, een diagnose heeft of voor zij die preventief willen werken aan zichzelf. Voor mensen die de alternatieve weg, wat voor mij de echte helende weg is, willen gaan om hun ziekte en hun leven bewustvol te transformeren terug richting gezondheid en voorbij het ego.


En als jij geen ziekte of kwaal hebt, maar je wel echt diepgaand alles in jezelf in connectie vinden om vanuit je ware zelf te leven dan ga jij hier veel aansluiting vinden.


Daarnaast zijn er 6 mythes die mensen levend houden, onbewust, om verandering tegen te werken en in hun gekende patronen te blijven omdat ze diep van binnen wetten dat als er één iets diepgaand veranderd heel hun leven veranderd.Doch kan je dit proces toestaan op een bewustvolle wijze zonder uitstel, zonder angsten en je allerbeste leven ooit vrijmaken als leven. Het vraagt geen keuze, Het vraagt geen moed. Het vraag enkel hier en nu bij mij er mee starten.


In spirituele gezondheid, trilling verhoging en vrijheid

Wendy

20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page