• Wendy Mertens

Wakker worden van een emotie die je volledig overheerst.

Updated: May 8
Een onstuimige onrustige nacht!

Midden in de nacht werd ik wakker van een diepgaand onrustig gevoel. Het was zo sterk aanwezig dat ik vanuit een diepe slaap er door gewaakt werd.

In plaats van de draaien, te woelen en het onrustig gevoel weg te duwen, stond ik op. Ik begaf me naar mijn meditatieplek en zetten me op mijn plek! Door in de diepte van mijn onrustig gevoel te staan, kwamen de overtuigingen die onder dit gevoel zaten naar boven.

Mijn ego sprak nog verder , voorbij de emoties en alles werd zeer duidelijk. Al de overtuigingen waren : Ze roddelen over mijZe beschuldigen mij En toen ik nog dieper er in ging staan zag ik de projecties: namelijk die van al de anderen. Ze lieten hun schaduw zien.

Maar wat had dit onrustig gevoel nu echt te zeggen. Wat was de wijsheid die vanuit die diepste stilte wilde ontluiken? Ik stond terug in mijn oververantwoordelijkheid.  En door al die overtuigingen naar boven te laten komen , als mijn ziel voorbij de stilte en leegte heen te laten spreken begon het proces van de emotie zich.

Langzaam en gestaag veranderde de onrust in het loslaten en veranderde het in een innerlijke vrede. Door deze rust kon ik terug gaan slapen en was ik blij dat de wijsheid zich nogmaals getoond had. Een emoties laten spreken tot de wijsheid van je ziel er onderuit komt is echt de schaduw ontwapenen en terug naar je potentieel op die moment gaan.

En heb jij dat ook al eens meegemaakt dat je zo in het midden van de nacht wakker wordt van een gevoel dat overheerst.

Vroeger was ik iemand die dan bleef hangen bij de overtuigingen van het ego. Herken je dat?

Wel tot ik met schaduw werk begon wist ik ook niet hoe hier in veder te gaan.

Maar tijdens mijn innerlijk schaduwwerk openbaarde me de manier om echt diep onder de emotie te gaan, er los van te komen zodat je ziel haar wijsheid kon vertellen. Eens ik weet wat die wijsheid is , weet ik ook weer waar ik verder aan kan werken om mezelf nog meer vrij te zetten.

Wil jij dat ook? Wel in de Soul & Heart zit heel de oefening. En nog meer van dit gelijkwaardigheden. Heir weet je nog meer over Soul & Heart: "Soul & Heart coaching lidmaatschap" is nu tijdelijk open.


love,

Wendy
Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!
 

Wendy Mertens

contact

9140 Temse

Belgium

 

 

 

 

 

 

medische disclaimer | mail disclaimer | algemene voorwaarden | privacy verklaring

 

 

©2013-2019 by Wendy Mertens

 

 

 

©2018 by Wendy Mertens. Proudly created with Wix.com


 

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Persoonlijke gegevens worden met grote zorg behandelt,  niet verkocht.