top of page

Artikel staat onder deze aankondiging

Twijfel?
Proef tijdelijk van de academie

Nu 1ste maand  -25% korting

Wakker worden van een emotie die je volledig overheerst.
Een onstuimige onrustige nacht!

Midden in de nacht werd ik wakker van een diepgaand onrustig gevoel. Het was zo sterk aanwezig dat ik vanuit een diepe slaap er door gewekt werd.

In plaats van te draaien, te woelen en het onrustig gevoel weg te duwen, stond ik op. Ik begaf me naar mijn meditatieplek en zette me op mijn plek! Door in de diepte van mijn onrustig gevoel te gaan staan, kwamen de overtuigingen die onder dit gevoel zaten naar boven.

Mijn ego sprak nog verder, voorbij de emoties en alles werd zeer duidelijk. Al de overtuigingen waren: Ze roddelen over mij. Ze beschuldigen mij En toen ik nog dieper er in ging staan zag ik de projecties: namelijk die van al de anderen. Ze lieten hun schaduw zien.

Maar wat had dit onrustig gevoel nu echt te zeggen. Wat was de wijsheid die vanuit die diepste stilte wilde ontluiken? Ik stond terug in mijn onverantwoordelijkheid.  En door al die overtuigingen naar boven te laten komen, als mijn ziel voorbij de stilte en leegte heen te laten spreken begon het proces van de emotie zich.

Langzaam en gestaag veranderde de onrust in het loslaten en veranderde het in een innerlijke vrede. Door deze rust kon ik terug gaan slapen en was ik blij dat de wijsheid zich nogmaals getoond had. Een emotie laten spreken tot de wijsheid van je ziel er onderuit komt is echt de schaduw ontwapenen en terug naar je hartpotentieel op die moment gaan.


Dit is niet iets wat ik zomaar op één twee drie kont. Heel dit proces is ooit begonnen met een zware depressie. Van thuis uit was er mij niet geleerd om met emoties om te gaan. In de cursussen die ooit zelf gevolgd had werd er me geleerd om te gaan wandelen, fietsen of mijn focus te verleggen.

Nu weet ik veel beter dat al deze technieken niet werken. Het zijn wegduwers, vechters of ontkenners met het mom dat het helpt. Maar een emotie komt uit het ego, zeker een negatieve. Het hart kent er maar 4 en die zijn altijd positief.

Dankzij mijn spirituele begeleiders heb ik deze manier van werken ontdekt en het vraagt dagelijks werk.

Gelukkig kunnen de emoties nu geen zaadjes meer leggen voor ziektes want door dit werk transformeer ik ze steeds opnieuw naar het licht.

En heb jij dat ook al eens meegemaakt dat je zo in het midden van de nacht wakker wordt van een gevoel dat overheerst.

Vroeger was ik iemand die dan bleef hangen bij de overtuigingen van het ego. Herken je dat?

Wel tot ik met schaduw werk begon wist ik ook niet hoe hier in veder te gaan.

Maar tijdens mijn innerlijk schaduwwerk openbaarde mijn spirituele begeleiders de manier om echt diep onder de emotie te gaan, er los van te komen zodat je ziel haar wijsheid kon vertellen. Eens ik weet wat die wijsheid is, weet ik ook weer waar ik verder aan kan werken om mezelf nog meer vrij te zetten.


In spirituele gezondheid, vrijheid en trilling verhoging

Wendy


Relevante artikels:
 


65 views0 comments
bottom of page