top of page

Het woord "tijd" en je gezondheid?

Updated: Apr 6



Wat is tijd? Tijd is het aspect van het dualistische, het aardse en het humane. Het is iets wat we aanzien als een indeling. Op spiritueel, energetisch en het niveau van de ziel bestaat dit niet. Doch kan je niet verder door rekening te houden met de twee. Je tijd hier op het aardse kan vandaag nog gedaan zijn. Dit fysieke bestaan is beperkt, terwijl op zielsniveau de eeuwigheid bestaat.


Wat maakt dat een uitspraak met “tijd” je een programmering in je cellen zet die altijd ziekte uitnodigt!

Elke ziekte (psychisch, energetisch, somatisch of fysiek) heeft een innerlijk conflict dat te maken heeft met het aspect “tijd”. Plus het is daarom ook direct gelinkt aan een spiritueel conflict. Dat tweede leg ik hier onder uit.

Eigenlijk is een uitspraak rond “tijd” een oppervlakkig iets waar wat anders onder zit zoals je niet willen binden, zoals geen werk voor je eigen healing willen doen, zoals je focus constant leggen op geld, zoals bijvoorbeeld jezelf vertellen dat je geen geld hebt om iets te doen. Wat is dus de ware reden die je voor jezelf verbergt?

Deze uitspraak is gelinkt aan een blokkade om hulp toe te laten om werkelijk aan healing te werken. Je bezig houden met geld om bijvoorbeeld meer inkomsten te hebben in net als je focus op geld. Het houdt je weg van waar je echt werkt aan te doen hebt.


Wat maakt dat je door deze uitspraak niet enkel een innerlijk conflict hebt maar ook 1 met het spirituele?

Spiritueel staat voor hogerbewustzijn. Dat heeft dus niets te maken met het wel of niet hebben van een geloof, een godsdienst, laat staan spirituele cursussen volgen.

Dit conflict heeft te maken met de connectie met je ware zelf. Zoveel illusies zitten er op het verhaal “ je hart volgen” , terwijl men rationeel deze link wil uitleggen of praktiseert. Dit is niet het hart! Het hart en alles wat bij die connectie hoort is niet rationeel uit te leggen.

De plek kent geen woorden. De plek is onbegrensd. Dit is de plek van wijsheid. En wijsheid kent geen rationaliteit nog logische redenering. Het is het compleet tegenovergestelde van de overleving, want je leeft in overgave. Dus op dit plekje bestaat niets van tijd. Alles is er verbonden en loopt tegelijkertijd!

Het spirituele conflict op dit stuk draait er ook om dat je niet je genetische / bloedkarmische codes overstijgt.



Spiritualiteit gaat om je bewustzijn open maken in een ander veld dan het ego


Ben jij verslaafd aan tijd?

Bizar he! Als je verslaafd bent aan tijd ga je bepalen hoeveel tijd je nodig hebt in iets in plaats van met de verandering of de transformatie die het geeft bezig te zijn. Een andere zijde van de medaille is dat je uitstel vanuit een idee – en hier is ego er weer- dat er nog een moment komt, dat er nog dagen komen, dat er nog “tijd” is. Stel jezelf eens de vraag: Heb jij een datum wanneer je fysieke bestaan hier stopt?

Een verslaving aan “tijd” hebben voor iets is een illusie. Je hebt namelijk geen tijd! Je hebt enkel het nu. Er bestaat niets anders.


Wat jij denkt dat afwezig is?

Daar draait het in wezen om als je een uitspraak hebt rond “tijd”. Hieronder zit iets waar jij van vindt dat afwezig is in je leven of met andere woorden gezegd: er ontbreekt iets. Dat ontbreken is enkel gelinkt aan geld, mogelijkheid, kansen, voeding… dus alles van het niveau van overleving. Wat je dus nodig hebt kan je niet realiseren op dit niveau, maar vraagt dat jij jezelf brengt naar een ander niveau. Namelijk dat van het hogerbewustzijn.


Hogerbewustzijn? Voor velen onder jullie is dit nog een stap te ver in je proces als kan het zweverig klinken Je hoeft je er pas mee bezig te houden op het moment dat je de rest van je stappen door bent. En we starten altijd van een begin in de academie.


Heb je een vraag over dit artikel? Wens je uw beleving mee te delen? >> laat het weten via “Comments”. Typ je tekst in plus klik op “enter” en dan hoor je te kiezen of je inlogt via je facebook of je google account.


Warme groetjes

©Wendy

PS Wil je nog meer van de signalen kunnen plaatsten, ga naar het YouTubekanaal Wendy Relaties TV (link hier onder te vinden), maar als je werkelijk een einde wil aan dit soort relaties in je leven klik op Academie


 


 





Recent Posts

See All

Gratis videoreeksen

bottom of page