top of page

Zeg je vaak "Het is onmogelijk!"
Het is onmogelijk! Het is te moeilijk!


Is dat een gedachte of een uitspraak waarvan je merkt dat je deze wel eens doet als je kijkt naar de stappen die je te nemen hebt als het gaat om terug in je gezondheid te komen, om de wellness in je leven toe te laten? Of misschien op een ander vlak? Of heb je jezelf al eens op betrapt de uitspraak "Het is onmogelijk" te zeggen in jezelf of hard op als het gaat om je ontwakingsproces?

"Het is onmogelijk" is een uitspraak die ik nu eigenlijk alleen maar ken van horen zeggen, namelijk dat andere het me zeiden. Diep van binnen vertrouw ik in iets wat onbenoembaar is, maar dit wijst me wel de weg. Noem het mijn hoger bewustzijn, ziel, of is het iets wat door me komt?


"Het is te moeilijk!" Ai, eentje die ik heel vaak, ontelbare malen zelfs geuit heb tot ik me begon te realiseren dat ik mezelf door die uitspraak blokkeer. Ik blokkeerde het zien van oplossingen, van mogelijkheden, van de open deuren die er wel waren. Ik bleef dus eigenlijk kloppen op een geslote deur. Terwijl andere deuren aan het opengaan waren en ik niet die deuren toen nam. Dat noemt ook wel eens je blindstaren of uitkomsten willen die er niet zijn. Er zijn andere wegen. Het moment dat ik tegen mezelf begon te zeggen “alles is mogelijk, zelfs mirakels en ik ben degene die het doet” is het moment dat ik anders begon te kijken en open deuren wel zag. Toen ik dan de stappen nam van die open deuren begonnen zaken in mijn leven op kleine wijzen te transformeren. Van nieuwe fantastische gelijkgestemde mensen to dat ik mensen leerde kennen die ik nodig had om van te leren om mijn gezondheidsproces aan te gaan. Maar ik begon zelf heel veel puzzels bij elkaar te brengen. Zo kreeg ik heling op 90% van mijn diagnoses die ooit ontvangen had.


Ik leerde letterlijk hoe je mind je grootste wapen kan zijn in positieve veranderingen, maar ook in destructieve stappen als tot het verwerpen van nieuwe zaken tot vasthouden aan oude patronen.


Vandaag wil ik je nog op een andere manier tonen dat “het is onmogelijk of het is moeilijk” wel kan. Het is een keuze, niet moed, niet het moet goed voelen, niet ik moet er klaar voor zijn. Deze laatste denkwijzen zijn beperkingen die we onszelf aanpraten. Ze komen voor op één negatieve ervaring omdat we na 1 iets oefenen terug vielen naar het oude patroon.

Ze komen ook voort uit zogezegde spirituele cursussen waar we die uitspraak horen, hem overnemen en gaan geloven.


Als je gaat wachten tot je klaar bent voor iets, ga je de stap altijd uitstellen. Het gevoel van klaar zijn is net als de uitspraak "het is onmogelijk" een die in je mind ontstaat. En de mind is een deel van het ego. Ik zeg vaak dat dit een slechte raadgever is om naar te luisteren en daarnaast is er nog dit; Je kan onmogelijk 2 meesters dienen. Ik verwijs hier naar het ego dat een meester is en je ziel is een meester. De ene is je valse Tsadiek (leraar of meester ) en de andere je ware. Maar als je het onderscheid tussen de twee niet kent over onvoldoende kent ga je in 99% de tijd in de valkuil zitten van je valse Tsadiek.

In het filmpje hieronder laat ik je zien hoe Susan Boyle toch voor die wens ging. Bij haar was dat zingen, bij mij was het gezondheid. Vertel eens wat is het bij jou?

Susan is iemand die ook nog eens een diagnose heeft van autisme. Dus hiermee hoop ik jou een boost te hebben gegeven; wat zij kan “haar wens bereiken”, kun jij ookIn spirituele gezondheid, bewustwording, vrijheid en trilling verhoging,

Wendy
Wil je graag inspiratie ontvangen of op de hoogte gehouden worden via de nieuwsbrief? Wie vandaag inschrijft ontvangt

GRATIS oefeningen die je ondersteunen in deze tijden en je bewustwordingsproces in een shift brengen. Deze zijn geschikt voor iedereen die * ziekte wil omzetten in gezondheid * werken aan zijn of haar bewustwording * trillingsverhoging wenst * vrijheid wil ervaren * Financiën wil schiften link om deze GRATIS oefeningen te ontvangen

16 views0 comments

Comments


Wekelijks nieuwe live

bottom of page