• Wendy Mertens

Het is onmogelijk

Updated: Jul 15, 2020
Het is onmogelijk! Het is te moeilijk!


Is dat een gedachte of een uitspraak waarvan je merkt dat je deze wel eens doet als je kijkt naar de stappen die je te nemen hebt als het gaat om terug in je gezondheid te komen, om de wellness in je leven toe te laten? Of heb je jezelf al eens hier op betrapt als het gaat om je ontwakingsproces.

Het is onmogelijk is een uitspraak die in eigenlijk alleen maar ken van horen zeggen, namelijk dat andere het me zeiden. Diep van binnen vertrouwde ik in iets wat ik niet kon benoemen, maar ik wist wel er is een weg.


Het is te moeilijk! Ai, eentje die ik heel vaak, ontelbare malen zelfs geuit heb tot ik me begon te realiseren dat ik mezelf door die uitspraak blokkeert. Ik blokkeerde het zien van oplossingen, van mogelijkheden, van de openingen die er wel waren. Ik bleef dus eigenlijk kloppen op een gesloten deur. Terwijl andere deuren aan het opengaan waren en ik niet die deuren nam. Dat noemt ook wel eens je blindstaren of uitkomsten willen die er niet zijn. Er zijn andere wegen. Het moment dat ik tegen mezelf begon te zeggen “alles is mogelijk, zelfs mirakels en ik ben degene die het doet” is het moment dat ik anders begon te kijken en open deuren wel zag.


Vandaag wil ik je nog op een andere manier tonen dat “het is onmogelijk of het is moeilijk” wel kan. Het is een keuze, niet moed, niet het moet goed voelen, niet ik moet er klaar voor zijn.

In het filmpje hieronder laat ik je zien hoe Susan Boyle toch voor die wens ging. Bij haar was dat zingen, bij mij was het gezondheid. Vertel eens wat is het bij jou?

Susan is iemand die ook nog eens een diagnose heeft van autisme. Dus hiermee hoop ik jou een boost te hebben gegeven; wat zij kan “haar wens bereiken”, kun jij ooklove,

Wendy

4 views0 comments
  • Facebook
  • YouTube

 

 

 

 

 

 

medische disclaimer | mail disclaimer | algemene voorwaarden | privacy verklaring

 

 

©2013-2019 by Wendy Mertens

 

 

 

©2018 by Wendy Mertens. Proudly created with Wix.com


 

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Persoonlijke gegevens worden met grote zorg behandelt,  niet verkocht.