Hoe je mindset je gezondheid bepaald op deze 3 manieren

Updated: Sep 29, 2021
Waarom kom ik nu naar jou met dit artikel?

Wel ik merk dat mensen nog steeds in overtuigingen zitten dat voeding de enigste oplossing is als je een diagnose van een ziekte hebt. Die diagnose kan ook simpel symptomen zijn of een kwaal zoals handen die verkrampen. Anderen zitten met de overtuigingen dat de ziekte vastligt in het DNA. Sommige geven gewoon op omdat met het idee volgt dat eens de pilletjes er zijn men de oplossing heeft. Een laatste groep ziet op tegen het innerlijk werk als laat zich verleiden door de lijst van werkpunten Zij zijn vaak tevreden met “ het pilletje doe nu zijn werk”. Doch merk ik dat deze groepen van mensen echt zich op het spirituele pad begeven om aan zichzelf te werken.

Ik ben hier om jullie allemaal wakker te schudden gebaseerd op mijn eigen geschiedenis in diagnoses.

Ik had toen ik aan mijn proces begon had in totaal 17 diagnoses. Ik vertel in de preventie groep op de website er veel meer over. Ja, ik was een krak in het verzamelen (wat ook nog eens iets is dat zijn bewustwording brengt op zich). Ik vertel het met een joke. Zo klinkt het maar het komt er op neer dat ik mezelf liet meegaan met de menigte dat wetenschap het antwoord was. Ik negeerde andere signalen tot ik zelfs ziek werd van medicatie.

Ik weet van eigen persoonlijke ondervinden dat die overtuigingen GEEN van allemaal juist is. Doch is voeding wel een puzzelstukje, maar als je deze puzzel afgestemd op je persoonlijk lichaam 100% toepast dan ga je voeding inzetten als een healer. Je hebt kennis nodig van bloedkarma en ziekteprocessen. Het echter onvoldoende te gaan zoeken op basis van je diagnose of symptomen. Dus als je dan alles rekeninghoudend de voeding 100% toepast hebt je tot maximaal 30% je ziekte in een schift gebracht. Dus dat is één van de redenen waarom mensen toch nog na voeding aangepakt te hebben nog met een verzameling aan symptomen achter blijven. En één van die symptomen kan zijn dat overgewicht blijft!Het pilletje doe nu zijn werk?

Ja, nu maar er komt een moment dat je lichaam gewend en dat de medicatie niet meer werkt. Dus verandering van pillen of nog extra pillen, sirooptjes, poedertjes bij. Wist je dat als je lang pillen neemt dat je uw immuniteit volledig beschadigt? Je hoeft mijn woorden niet voor waar aan te nemen, je mag het gerust onderzoeken.

Pillen onderdrukken symptomen ze brengen geen oplossing die echt op termijn verandering brengen.


Bedenk je eens: Wil ik de rest van mijn leven pillen blijven nemen? Of Ben ik bereid om 3 à 4 jaar echt diep werk te leveren waarin ik die echte oorzaken (wat eigenlijk 12 triggers zijn die bij iedereen aanwezig is in zijn of haar leven) van ziekte aanpak om nadien met een betere gezondheid tot getransformeerde tot gezond leven te hebben als te behouden.


Schrikt 3 à 4 jaar je af? Wel ik heb hier een extreem voorbeeld van tijd genomen gebaseerd op één van mijn klanten die een auto-immuunziekte had, veel weerstand tegen verandering, narcistisch misbruik, suikerziekte, bloedproblemen als problemen met de nieren. Daarnaast had zij een partner die verbaal agressief was en drankverslaaf. Dat is allemaal ten positieve veranderd.


Ja, dit is mogelijk! Echter start dit al bij jou en je keuze!Gaat dat een periode zijn waar je uzelf niet tegenkomt?

Neen, je gaat echt leren wie jij bent en hoe je u ziekte in stand houdt als waar die zaadjes zitten. Er gaan momenten zijn dat je kort in een discomfort zit. Ik ga je dat niet ontkennen noch daar in zeggen dat het kort, snel en gemakkelijk gaat zijn. Wat ik wel weet van persoonlijk ervaring als van het begeleiden van mensen is dat je sneller uit de discomfort gaat stappen omdat je weet wat te doenVoor wie is dit artikel een must om te lezen?

Voor mensen met een diagnose, mensen die een kwaal hebben zoals vermoeidheid tot lastig om iets vast te nemen in de handen, zij die preventief willen werken of menen die nog geen diagnose hebben maar wel symptomen.Waarom zou je dit lezen?