Hoe je mindset je gezondheid bepaald op deze 3 manieren

Updated: Sep 8, 2020
Waarom kom ik nu naar jou met dit artikel?

Wel ik merk dat mensen nog steeds in overtuigingen zitten dat voeding de enigste oplossing is als je een diagnose van een ziekte hebt of wanneer je u lichaam gezond wil houdcen. Die diagnose kan ook simpel symptomen zijn of een kwaal zoals handen die verkrampen.

Anderen zitten met de overtuigingen dat het DNA vast zit.

Sommige geven gewoon op omdat met het idee volgt dat eens de pilletjes er zijn men de oplossing heeft. Zij zijn vaak tevreden met “ het pilletje doe nu zijn werk”. Doch merk ik dat deze groepen van mensen echt zich op het spirituele pad begeven om aan zichzelf te werken.

Ik ben hier om jullie allemaal wakker te schudden gebaseerd op mijn eigen geschiedenis in diagnoses. Ziekte zit niet in je DNA , wel bloedkarma, noch in het overkrijgen. Het zit in je mind, je ego. En hoe het daar zit is een heel verhaal.

Ik had toen ik aan mijn proces begon een diagnose van ; leverproblemen, darmproblemen, overgewicht, slaapapneu, metabole stoornissen, oorsuizingen, huiduitslag, 16 allergieën, chronische bronchitis, chronisch astma, chronische sinusitis, verslaafd aan junk food ( vettige), bloedarmoede, depressie, kraakbeenproblemen en vermoeidheid. Ja, ik was een krak in het verzamelen ( wat ook nog eens iets is dat zijn bewustwording brengt op zicht)

Ik weet van eigen persoonlijke ondervinden dat die overtuigen GEEN van allemaal juist is. Doch is voeding wel een puzzelstukje, maar onvoldoende om dat alleen goed aan te pakken rekening houdend met je lichaam en diagnose.


Een voorbeeld: (gebaseerd op ware feiten)

Een dame met een leverprobleem en een moeder die narcistisch is. Zij had leververvetting niet omdat ze alcohol dronk maar omdat ze overgewicht had en een metabole stoornis. Jaren enablede ze haar eigen moeder door te verrationailseren dat haar moeder een goede moeder was die haar hielp met praktische zaken, financiële toestanden, poetsen. Jaren negeerde ze de pijn in haar rechter zij. Jaren dacht ze dat ze geen goede dochter was en dat ze braaf en gehoorzaam moest doen wat haar moeder haar zeggen. Dagelijks bellen om te voorkomen dat moeder zich niet gezien zag, om te voorkomen dat moeder niet verbaal agressief was, … jaren kocht ze alles wat ze vond dat ze hoorde te komen om haar moeder te pleasen als ze op bezoek kwam. Tijdens het bezoek als ze alleen waren , waren er neerbuigende opmerkingen , opmerking die duidelijk gingen over hoe mensen zouden denken over haar moeder en dit terwijl de dochter alleen woonde. Enzo….


Tot op een dag dat de dochter echt dieper ging kijken naar haar relatie met haar moeder en hoe ze over zichzelf was gaan denken. Ze ontdekte dat ze een gevoel van walging had tegen over haar moeder en kon het niet plaatsen. Ze ontdekte dat ze niet wist wie ze was. Ze voelde zich verloren. Ze merkte op dat ze niet naar haar gevoelens luisterde. Ze ontdekte dat ze haar instincten niet kende noch kon horen. Ze vond zichzelf niets waard. Ze werkte omdat ze dacht dat ze het moest. Ze had de overtuiging dat haar moeder haar wilde als kind terwijl een stem in haar zei dat het niet zo was. Ze had de overtuiging niet goed genoeg te zijn want haar moeder hield niet van haar zoals ze was. Ze kon niet zeggen dat ze van zichzelf hield. Ze ontdekte dat alles van haar diagnoses terug te brengen was tot overtuigingen die er onder zaten dat eigenlijk haar innerlijke conflicten waren. Ze hoorde die conflicten te transformeren om terug gezond te zijn.

Het pilletje doe nu zijn werk?

Ja, nu! Maar er komt een moment dat je lichaam gewend en dat het niet meer werk. Dus verandering van pillen. Wist je dat als je lang pillen neemt dat je u darmen, uw immuniteit en je lever volledig beschadigt als je u lichaam vergiftigd? En wat doet een lichaam dat veel toxines heeft, vet lagen leggen.


Je hoeft mijn woorden niet voor waar aan te nemen , je mag het gerust onderzoeken.

Pillen onderdrukken symptomen ze brengen geen oplossing die echt op termijn verandering brengen.

Bedenk je eens: Wil ik de rest van mijn leven pillen blijven nemen? Of Ben ik bereid op 3 a 4 jaar echt diep werk te leveren waarin ik die echte oorzaken van ziekte aanpak om nadien met een betere gezondheid tot getransformeerde tot gezond de rest van mijn leven te hebben als te behouden. Ja, dit is mogelijk! Echter start dit al bij jou en je keuze! En je kan het op breken in stukken en ik help je er graag bij. Ik heb het ook gedaan 😉

Gaat dat een periode zijn waar je uzelf niet tegenkomt?

Neen, je gaat echt leren wie jij bent en hoe je u ziekte in stand houdt als waar die zaadjes zitten. Er gaan momenten zijn dat je kort in een discomfort zit. Ik ga je dat niet ontkennen. Wat ik wel wet van persoonlijk ervaring als van het begeleiden van mensen is dat je sneller uit de discomfort gaat stappen omdat je weet wat te doen. Je gaat sneller iets herkennen dat op gezondheidsvlak misloopt en direct weten wat doen. Waarom? Omdat je een wetende geworden bent die kiest voor een bewustvol en gezond leven.

Voor wie is dit artikel een must om te lezen?

Voor mensen met een diagnose, mensen die een kwaal hebben zoals vermoedheid tot lastig om iets vast te nemen in de handen, zij die preventief willen werken of menen die nog geen diagnose hebben maar wel symptomen.

Waarom zou je dit lezen?

Ziekte doe je niet omdat het je overkomt!

Vanuit mijn eigen ervaring als vanuit de Epigenetica en de Germaanse geneeskunde ( en deze laatste 2 hebben meer dan 50.000 bewijzen hier in) dat ziekte niet terminerend noch vast zit in je DNA dat je er niets mee kan doen. Integendeel je DNA draagt sporen van wat ik bloedkarma noem ( leg ik nog uit in een volgend artikel) . Het komt er op neer dat door 10 puzzelstukken bij elkaar te brengen jij zelf invloed hebt op je eigen DNA waardoor je een spoor ( is een gen) activeert of volledig slapend maakt en daardoor ook weer ontwaking op spiritueel vlak doet. Dus met andere woorden door de innerlijke conflicten te transformeren ga je iets in je DNA doen slapen en zo je trilling verhogen. Je schakelt is negatiefs uit je familielijn of dat je zelf gemaakt hebt uit.

Ziekte is het eerste en meest doorslaggevende dat je voorgeschoteld krijgt van het universum en je ziel ( niet om je te straffen) om je wakker te maken en het wordt vooral gecreëerd door onopgeloste innerlijke conflicten die in je ego aanwezig zijn. Het ego is een neveneffect dat jij gemaakt hebt tijdens je eerste jaren hier, je hebt er de goede stukjes van nodig om dat te laten samen werken met je ziel terwijl je ziel de chauffeur wordt.

Als je dat proces niet aangaat mag je nog veel cursussen en trainingen volgen, de ontwaking blijft uit. Ja ik confronteer je met een belangrijk feit. Ook ik heb ik in alle eerlijkheid met mezelf mijn ogen horen open te doen.

Het zien dat ziekte een straf is een oordeel vanuit je ego en je humaniteit tot het universum als je ziel gaan verpersoonlijken tot een 3-dimentionaal wezen, wat het totaal niet is. Het is en blijft onvoorwaardelijk en dat wil dus ook zeggen dat het universum als je ziel alles, echt alles, zal doen om je wakker te maken. Het staat volledig los van positief of negatief, wel dat het voor je hoogste goed handelt.

Vanuit humane kant ga je de neiging hebben die stap te doen in je denken wat je eigenlijk gaat blokkeren vandaar dat ik ook schrijf dat mindset invloed heeft op je gezondheid.

Ziekte als bewustwordingsproces vraagt dat je alles van die 10 puzzelstukken onder één vergrootglas houdt om veranderingen door te voeren zodat de echte jij geboren kan worden want ziekte, ziektesymptomen en kwalen tonen ons dat we afgeweken zijn van wie we echt zijn.


Dat is een stap die al lang gaande is, vaak zelfs al sinds de kindertijd. Vaak heeft onze ziel als heel wat situaties op ons pad gezet om veranderingen, ontwakingen te doen maar hadden we het niet door, wilden we het niet doorvoeren, wilden we het niet zien, gingen we er aan voorbije of trokken we de verkeerde conclusies. Maar nu heb je weer een nieuwe kans om echt te laten schijnen wie je bent door die innerlijke conflicten te transformeren en zo je gezondheid te hervinden.


De 3 manieren dat je mindset invloed heeft op je gezondheid

Dat wil dus zeggen dat deze 3 manieren doorbreken je naar gezondheid brengt. Doe je het niet dan blijf je ziekte, je symptomen of je kwalen verder onderhouden. De keuze ligt steeds bij jezelf.

*negatief denken zoals bijvoorbeeld: Het is onmogelijk om terug gezond te zijn of Niets werkt Dit soort van uitspraken blokkeert geheel je bewustwording. Eerst komt er stilstand en nadien merk je dat je stappen achteruit gaat. Je haalt heel je energie onderuit en elke cel in je lichaam neem dat denken over als gaat er naar handelen. Dus bepaalde functies in je lichaam stoppen , vertragen, tot gaan verkeerd werken.

*overgenomen overtuigingen (letterlijk van familie, vrienden of school heb je een uitspraak die je zelf gebruikt en als waar ziet). Bij mij was dat bijvoorbeeld: Het zit in de genen. De helft van de vrouwen in de familie heeft overgewicht. Je haalt heel je energie onderuit en elke cel in je lichaam neemt die overtuiging over als gaat er naar handelen. Dus bepaalde functies in je lichaam stoppen , vertragen, tot gaan verkeerd werken tot zelfs dat je eigen lichaam tegen zichzelf gaat werken. Alleen jij gaat hier verschil in kunnen brengen.

*zelfgemaakte overtuigingen (iets dat je zelf gemaakt hebt op basis van een ervaring). Bij mij was dit bijvoorbeeld: Toen ik 6 was heb ik als klein meisje een leerkracht gehad die mij gedurende 1 jaar in de volle klas aanviel. Toen ik thuis het zei , geloofde men mij niet. Dus ik trok de conclusie: Ik moet zwijgen want men luistert niet en zegt dat ik lieg. Dit gaf een resultaat dat vrij diep ging rond elke emotie bij houden, elke wijsheid voor mezelf houden, mezelf verbergen tot niets aan grenzen stellen naar mezelf als anderen. Je haalt heel je energie onderuit en elke cel in je lichaam neem dat denken over als gaat er naar handelen. Dus bepaalde functies in je lichaam stoppen , vertragen, tot gaan verkeerd werken.

En deze 3 manieren zijn voor jouw lichtpuntjes rond de innerlijke conflicten die je in stand houdt en zo je ziekte onderhouden? Ja, zelfs bij een kwaal zoals nagelbijten zijn ze ook aanwezig.

Innerlijke conflicten zitten in je blinde vlek en worden pas geneesbaar door er licht op te werken om zo je gezondheid terug te winnen.

Wat wil ik dat jij meeneemt?

Dat je realiseert dat ziekte je niet zomaar overkomt

Dat ziekte geen straf is

Dat je zelf de macht om je gezondheid te verbeteren hebt

Dat de keuze echt bij jouw ligt tussen: levenslang pillen en symptomen onderdrukken of 3 à 4 jaar echt aan jezelf werken en die schift terug naar gezondheid maken

Dat je de totale weg die voor je ligt nooit gaat kennen

Dat je over de totale weg die voor je ligt, dat je daar geen controle over hebt

Dat het je ziel is die de bestuurder hoort te zijn in je leven en niet je mindset

Dat je die 10 puzzelstukjes net als ik echt kan aanpakken.

Toen ik aan mijn persoonlijke weg begon na een verzamelingetje van diagnoses, had ik de wens “geen medicatie” meer. Ik had al zo vaak iets gehad en de nadelen van de medicatie ondervonden.

Ik wist dat er een andere weg was, maar hoe?

Het eerste dat in me opkwam was voeding Iets wat ik aanzie als levend, energetisch en dat zijn eigen boodschappen aan ons lichaam geeft.

Ik had een wens om de puzzelstukken te vinden van alles wat er echt onder een ziekte of een kwaal zaten. Ik geloofde er niet meer in dat het zomaar was dat het in het DNA zat Zo kwam ik eerst terecht bij de cursus “Heal your life” van Louise Hay.

Terwijl ik die cursus deed, bleef ik doorkrijgen: “Dit is onvoldoende, er zijn meer puzzels”.

Dus ging ik weer veder en begon ik mijn stres en slaappatroon te bekijken, te zoeken wat het was, hoe de invloed op het lichaam was.

En zo ging ik telkens weer verder en verder tot ik 9 puzzels gevonden had.

Ondanks mijn opleiding in de systeempsychologie had ik 1 iets niet gezien.

Tot ik een zo’n complexe situaties terecht kwam en er was 1 centraal punt: toxische relaties

Pas dan ben ik gaan onderzoeken hoe toxische relaties (tot relaties met een narcist en ja die vindt je ook op spirituele cursussen nl.; spirituele sensitieve narcist) een invloed hadden op gezondheid, hoe deze relaties mee zaadjes legden tot ziekte

En ja hoor! Dan was puzzelstukje 10 geboren.

Het verbaasde me aan een kant en aan de andere kant kon ik ineens een rode draad in mijn leven plaatsten en wist ik wat te doen.

Dan begon de ene positieve schift na de andere in mijn leven naar de voorgrond te treden

En nu heb je de eerste mogen ontdekken!

Wil jij hier een stap in zetten?

Zet dat ja of nee hier onder of indien je meer wil weten

of zoek contact met mij op de website www.mertenswendy.com

Love,

Wendy

update 8/9/2020

PS:>> Sluit je aan bij mijn Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij! In deze community spreken we over alles van het ego en hoe dit invloed heeft op alles in je leven.

Bronnen:

· Epigentica

· Germaanse Geneeskunde

· Eigen ervaring