top of page

Je gezondheid is je number one in je leven




Ik heb hier veel , heel veel over te vertellen en daarom heb ik ook besloten om voordrachten te gaan geven. Vandaar dat je deze nu vind op de website onder Webinars. Deze geef ik via Webinargeek. Ze worden éénmalig gegeven en plaatsen zijn beperkt.



Gezondheid is jouw grootste geschenk aan jezelf.

Het vraag om bewust mee om te gaan en om echt een bewuste keuze te maken die niet is zoals al de voorgaande keuzes.

Maar al te vaak hoor ik hier een weerstand op van mensen: het is zoals het is! Of Ik ben te moe om te vechten! Of De dokters zeggen dat… of ik heb er vrede mee.

Voor mij zijn dit allemaal manier om je erbij neer te leggen en dat is voor mij zelfs niet aanvaarden dat je iets aan je darmen, je lever, je nieren, of zo hebt.

Het is voor mij een vorm van opgeven.



Het verschil opgeven-aanvaarden en tolereren?

Aanvaarden heeft niets van het rationele in zich. Want aanvaarden vraagt niet om te begrijpen nog om er inzicht in te hebben en daar zit dat het grote verschil met tolereren.


Tolereren is toestaan omdat we geleerd hebben dat anders-zijn mag. Hier vragen we van onszelf om informatie te hebben zodat we het kunnen begrijpen en inzichten kunnen hebben. We overtuigen onszelf dat toestaan hetzelfde is als aanvaarden terwijl aanvaarden in het hart en de ziel plaats vindt en toestaan in de mind , in het ego.


Dat toont in eens ook dat het ego kneedbaar en opvoedbaar is op voorwaarde dat je het ego echt kent in al zijn facetten.


Dan is er nog opgeven. Dit is ook iets van de mind, het ego. Doch zit hier aan de grond een verzameling of in bepaalde slechts 1 doorslaggevende overtuiging die we zo in ons hoofd horen en destructief is waar we naar gaan handelen. Die handeling is dan het opgeven.

Wij zijn hier om te leren , niet onszelf klein te houden en dus ons er bij neer te leggen.


Het is waar wat Marianne Williamson ooit schreef; Wij zijn iet bang van onze duistere kanten , maar wel van ons licht. En daar wringt nu net het schoentje als je de weerstanden volgt om je neer te leggen. Je geeft op! Je zegt op die moment letter neen tegen je licht.


En jij , jij bent zoveel meer waard.


Jij , je bent het waard om die weg te gaan. Niet om andere te tonen wat je gedaan hebt, maar wel voor jezelf omdat jij jezelf je eigen grootse geschenk geeft.


Het neerleggen bij je ziekte houdt risico’s in, namelijk dat je dromen , je wensen wegblijven. Jouw grootste potentieel en je kracht blijven gedoofd. Is het deze risico’s waard?

Je licht laten wakker worden houdt ook risico’s in, namelijk je grootste dromen waar maken, nog mooiere dingen in je leven realiseren dan waar je nu ooit al van hebt kunnen dromen of wensen. En het andere risico dat het inhoud is vaarwel te zeggen aan al die symptomen. Ik zou zo zeggen dat deze risico’s het meer dan waard zijn.



Welk risico’s ben je nu bereid om te nemen?

Medicatie nemen onder het mom van “ het geneest”?

We nemen medicatie in de hoop geen last te hebben van bepaalde symptomen en zo lijkt het onder controle. Het lijk zelfs op een valse genezing.

Het is geen genezing en vooral een valse controle.

Het onderdruk symptomen.

Medicatie onderdrukt inzichten, handelingen , emoties….juist wat je nodig hebt om wel aandacht aan te geven.



Wat doet medicatie met je lichaam onder het mom van genezing?

Medicatie verstoord de darmen, de functie van de lever en het lymfe-systeem maar het doet ook meer onstekingen in de cellen van het lichaam ontstaan. Dat gebeurt over tijd.

Het resultaat er van is dat dokters dan afkomen met een pilletje meer om dat weer die tegenwerkingen tegen te gaan. Echter bestaan er geen pillen om het lymfe systeem noch om de ontgiftingsfunctie van de lever terug op gang te brengen.



Heb jij angst van je licht of je genezing?

We hebben het meest angst om ons licht te laten schijne en stellen daarom onze eigen genezing uit. We hebben geen controle over het licht in ons terwijl het onze kracht en ons leven is, Ziekte is overleven , hangen tussen leven en dood. Noch het ene noch het andere, maar wel iets waar we controle over hebben.


We wensen zo hard dat alles anders is en tegelijk willen we het onmogelijke, een zekerheid over controle als de uitkomst. Dit is allemaal een illusie. Het leven kent geen zekerheid. Dat is dan ook weer wat dat zo typisch is aan de Belgische cultuur.

Zekerheid vind je in het licht en met overgave, nl: leven!



Focus je op het eindresultaat?

Wanneer we ons focussen op het totaal plaatjes van alles wat volgens ons ideaal verlangen het eindresultaat hoort te zijn doemen we onszelf om te falen.

Waarom? De stap is te groot, de transformatie is niet gedaan. We willen het te snel en compleet in overeenstemming met het plaatje. Het werkt dus niet.


Om transformatie aan te gaan heb je dus iemand nodig die je helpt zicht te krijgen op de klein, fijne tussenstapjes als in het nu - moment de aanvaarding doen. Met daar dan nog eens de juiste handelingen als een shift in mindset bij. Zonder deze evenwichtige combinatie is transformatie uitgesloten.

In gezondheid, spirituele groei en trillingsverhoging

Wendy

update 10/2020


Bronnen:

· Verborgen Wijsheden

· Leven

· Eigen ervaringen

· Epigenetica

· Sleutels van Enoch

· Germaanse Geneeskunde

·


1 view0 comments

Gratis videoreeksen

bottom of page