• Wendy Mertens

Je gezondheid is je number one in je leven

Updated: Jan 8
Ik heb hier veel , heel veel over te vertellen en daarom heb ik ook besloten om voordrachten te gaan geven. Waarom? Omdat jij dan zelf kan beslissen wat je keuze is en misschien inspireer ik je wel om toch met die oorzaken te gaan werken en niet meer symptomen te blijven onderdrukken. Wie weet he?


Gezondheid is jouw grootste geschenk aan jezelf.


Het vraagt om bewust mee om te gaan en om echt een bewuste keuze te maken die niet is zoals al de voorgaande keuzes.


Maar al te vaak hoor ik hier een weerstand op van mensen: het is zoals het is! Of Ik ben te moe om te vechten! Of De dokters zeggen dat… of ik heb er vrede mee.

Voor mij zijn dit allemaal manier om je erbij neer te leggen en dat is voor mij zelfs niet aanvaarden dat je iets aan je darmen, je lever, je nieren, of zo hebt.

Het is voor mij een vorm van opgeven. Ooit was er een tijd dat ik ook zo gewillig die weertand volgde tot mijn ogen openden en ik realiseerde dat hoe meer ik de weerstand volgde hoe meer het een teken was dat ik niet echt van mezelf hield.


Wij zijn hier om te leren, niet onszelf klein te houden en dus ons er bij neer te leggen.

Het is waar wat Marianne Williamson ooit schreef; "Wij zijn niet bang van onze duistere kanten , maar wel van ons licht." En daar wringt nu net het schoentje als je de weerstanden volgt om je neer te leggen. Je geeft op! Je zegt op die moment letter neen tegen je licht. Je blijft dan bezig met symptomen te onderdrukken.


En jij , jij bent zoveel meer waard.


Jij , je bent het waard om die weg te gaan. Niet om andere te tonen wat je gedaan hebt, maar wel voor jezelf omdat jij jezelf je eigen grootse geschenk geeft. En omdat je dan echt naar jezelf toont hoe je van jezelf aan het houden bent.


Het neerleggen bij je ziekte houdt risico’s in! Namelijk dat je dromen , je wensen wegblijven. Jouw grootste potentieel en je kracht blijven gedoofd. Is het deze risico’s waard?


Je licht laten wakker worden houdt ook risico’s in! Namelijk je grootste dromen waar maken, nog mooiere dingen in je leven realiseren dan waar je nu ooit al van hebt kunnen dromen of wensen. En het andere risico dat het inhoud is dat toxische mensen weggaan en het vaarwel te zeggen aan al die symptomen.


Welk risico’s ben je nu bereid om te nemen?


love,

Wendy

PS>>> Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!

Wendy Mertens

contact

9140 Temse

Belgium

 

 

 

 

 

 

medische disclaimer | mail disclaimer | algemene voorwaarden | privacy verklaring

 

 

©2013-2019 by Wendy Mertens

 

 

 

©2018 by Wendy Mertens. Proudly created with Wix.com


 

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Persoonlijke gegevens worden met grote zorg behandelt,  niet verkocht.