top of page

Op welke 3 manieren heeft bloedkarma invloed op je gezondheid?




Best dat ik dan al start om je te verduidelijken wat “bloedkarma” is.


Dan begint mijn verhaal met je te vertellen dat er 3 vormen van magie zijn. Nee, geen magisch iets, maar wel iets in jouw, in elke mens zit. Zwarte magie is alles waarmee jij destructief bent voor jezelf en voor anderen, je valse zelf hoort hier onder. En als je niet weet wat je valse zelf is , dan heb ik het over je ego.


Witte magie is je ziel, het licht in jou. Dat wat mogelijkheden ziet, dat wat wil groeien, dat wat wil uitbreken. Daarnaast is er nog rode magie. Iets waar weinig mensen van weet hebben. En rode magie is alles wat met het celgeheugen van je biologische familieleden te maken heeft en doorgegeven wordt in de energie van de cellen en het bloed.


Dat begint al bij de conceptie. Op die moment is er een uitwisseling van energie, van celgeheugen van de familielijn van vader met de familielijn van moeder. Cellen van jou tot jij in de baarmoeder van je moeder zat werden bij haar achtergelaten. Dat gebeurt bij elke zwangerschap die een vrouw heeft. Wat nog meer gebeurt is dat op die moment -als er al biologische kinderen zijn of zwangerschappen zijn geweest - gaan er zelfs celuitwisselingen zijn van de vorige zwangerschappen met de nieuwe baby.

Moeder draagt dus nadat ze 1 maal zwanger geweest is, cellen en energie van vader, maar van elk zwangerschap die ze gehad heeft. Daarom dat moeders dus als ze aan spiritueel werk doen onbewust invloed kunnen uitoefenen in de heling van hun kind. Maar ook andersom want als een moeder een abortus gehad heeft en dat verzwijgt tegen haar kinderen omdat ze zich schaamt of misschien heeft ze wel een andere reden kan zij wanneer ze een dochter heeft dat haar tweede kind is en moeder zelf is het tweede kind een negatieve invloed hebben op de gezondheid van haar kind. Zeker als de dochter een grote wens voor kinderen heeft.

Voorbeeld ( waargebeurd): Een vrouw van 27 komt bij een arts die zich bezig houdt met bloedkarma. Ze heeft melkproductie en lekkende tepels doch is ze niet zwanger. Uit onderzoeken blijkt dat ze een hersentumor heeft aan de amygdala. Deze arts heeft direct door dat er een geheim in de familie zit dat met een zwangerschap te maken heeft en vraag de vrouw uit betreffende informatie van haar moeder. De jonge vrouw kan niet antwoorden, maar stelt voor om haar moeder mee te brengen op een volgend consult.

Het volgende consult is de moeder erbij. De arts stelt vragen en merkt dat moeder verbaal agressief is, en weigert om mee te werken. De arts stel zichzelf de vraag of hij de moeder niet verkeerd aangepakt heeft en wil zich verontschuldigen. Hij nodigt haar uit voor een gesprek en hoopt door haar beter te leren kennen hij misschien haar agressie ook kan gaan begrijpen.

Tijdens het etentje ontdekt de arts dat de moeder een uitwisselingsprogramma in de US gedaan had. Daar haar eerste liefde had leren kennen, wilde trouwen, maar de schoonfamilie wilde het niet omdat ze Europees was. Toen bleek dat ze zwanger. Ze mocht van haar ouders niet zwanger thuiskomen. De schoonfamilie weigerde het huwelijk en de jongen betaalde voor een abortus. Ze had dit nooit aan iemand verteld. Het was haar geheim.

De moeder is altijd blijven weigeren om eerlijk te zijn tegen haar dochter terwijl het haar dochter zou kunnen hebben redden. Ze bleef zwijgen en de dochter is uit eindelijk gestorven.

Hoe weet men nu dat het vertellen, door het proces van rouwen, erkenning, connectie en vergeving de dochter had kunnen redden. Omdat in gelijkaardige, met achtergrond en al, casussen het de genezing bracht.

Wat is bloedkarma?

Geheugen dat via energie en cellen, celindelingen doorgegeven wordt naar het nageslacht als de zijlijnen binnen een biologische familie. Meestal gaat dit minstens terug tot de 6de generatie, maar ervaring heeft mijn geleerd dat hoe zwaarder de inval van de ziekte het wel eens als meer dan 6 ( soms wel 40 generaties) in een familielijn aanwezig is.

De familielijn van de vader is een spiegel van de familielijn van de moeder dus zelfs mensen die enkel hun biologische vader of moeder kennen kunnen die werk doen.

Zelfs mensen die geadopteerd zijn. En dat, dank zij een techniek die ik heb mogen ontvangen.

Waarom zou jij als je een diagnose hebt nu met bloedkarma aan de slag gaan?

Kanker, daar ging het voorbeeld over en dat is nog wel een serieuze verzameling van deelspelers die mee deel uit maken van de draden die een ziekte zoals kanker doet ontwaken zodat de persoon ontwaakt. Ik zeg hier niet dat iemand die kanker heeft ontwaakt, wel dat de ziekte net als elke andere ziekte het doel heeft om de persoon in ontwaking te brengen als de persoon op een natuurlijke weg waarbij voorbij ego gegaan wordt zijn ziekte brengt naar herwonnen gezondheid. Ik weet dat dit een zware ziekte is. Ik heb mijn grootmoeder er samen mee deze aarde zien vertrekken. Als ik toen geweten had wat ik nu weet, dat zou ik haar aangespoord hebben om eens goed naar het bloedkarma in haar familie te kijken.

Ik heb zelf bloedkarma gebruikt om mijn eigen darmen, maag, allergieën en chronische astma als bronchitis te genezen.

Ik zie zelfs klanten het gebruiken die CVS, vermoeidheid, ADHD, auto-immuun ziekten hebben het gebruiken en allemaal hebben ze verbeteringen in hun gezondheid. Sommige zijn volledig van hun klachten af.

Er zit bij elke ziekte een of meerdere linken naar bloedkarma om aan te pakken. Dus als je daar mee innerlijk aan het werk gaat ga je dus meer doen dat enkel jezelf genezen. Doordat die een overdracht is die gebeurt energetisch via de cellen bij de indeling voor je een embryo werd en je in de baarmoeder van je moeder ook nog eens haar cellen mee kreeg, als misschien zelfs cellen van een broer of een zus, wil dit ook zeggen dat jij door jouw werk ook invloed heb top hun leven. Chick he!

Begrijp je wat ik hier zeg?


In spirituele gezondheid, vrijheid en trillingsverhoging

Wendy Mertens




Recent Posts

See All

Gratis videoreeksen

bottom of page