top of page

Pijn zorgt ook voor veranderingen!
In mijn vorige mail hebben we het gehad over de bewustwording van de geheugens in mijn cellen en hoe dit eigenlijk allemaal zijn invloed heeft om bewust vol terug gezond te zijn!

Toen had ik in mijn afsluit nog verwezen naar “pijn” en wat dat voor mij in heel die proces aan bewustwording gebracht had. Ik ga hier zeker een stuk over mijn proces verduidelijken, doch wens ik heel duidelijk te stellen dat die de bewustwording is voor mijn proces en dat dit voor elke ziekte anders is.

Wat is pijn eigenlijk op bewustzijnsvlak? Wel hier is al een onderscheid, namelijk: er is fysieke pijn, emotionele pijn en karmische pijn.

Wat is pijn algemeen? Dat leg ik uit in volgend filmpje. Nadien pas ik het even toe in dit geheel.

Pijn, als mijn bewustmaker? Ik had nergens fysieke pijn, wel emotioneel en karmisch. Schuldgevoelens hield ik vast en ik bestrafte mezelf voor bepaalde zaken. Misschien doe jij dat ook? Ik voelde me schuldig telkens ik in een gesprek was geweest met iemand die me op een heel subtiele manier manipuleerde – zij het nu iemand uit mijn verleden , soms heel ver verleden, die psychopathische of narcistische trekken  had- waardoor ik me echt nadien schuldig voelde omdat ik te weinig mijn grenzen gesteld had of omdat ik gewoon me verdedigd had.

Als je weet hoe subtiel deze persoonlijkheden die trucen toepassen dat kan ik echt zeggen dat ik ervaring in heb maar ook begrijp hoe uitdagend het is om los te geraken van de schuld die zij zelf dragen maar eigenlijk via hun subtiele manipulatie bij u leggen. Nu ben ik zover dat ik het doorheb en de persoon loslaat direct of als nodig is een confrontatie geef. Weet dat die puur intuïtief gebeurt dus ik kan hier nergens rationeel aanduiden wanneer je best wat doet. Mijn hogere intuïtie stuurt me hier in als mijn gave van empaat zijn. Ben ik blijk dat ik eindelijk mijn gave hier gebruik.

En daar zit dan mijn link met de zelfbestraffing. Vroeger liet ik het toe vanuit de overtuiging dat confrontatie verkeerd was , te cru doch eigenlijk was ik mezelf aan het bestraffen. Ik nam het op mij in plaats van duidelijk ook naast de confrontatie aan te geven wat mijn grenzen waren.

Karmisch , zat er in mijn situatie, nu ook wel een pijnlink. Namelijk de herinneringen van mijn ziel met de ervaring van die andere zielen die eigenlijk in een soort van wraaktoestand zaten. Ik leg dit nog wel eens uit op een andere keer. Het is complex maar ook interessant om te zien als begrijpen wat “wrok of wraak” met je ziel doet naar volgende levens als je er in blijft hangen en ook nog eens naar de betrokken zielen in een ander-leven-geweeste-situatie. Klink misschien wat lastig om te vatten?Moeten? Ik betrap me en nog vaak op dat ik het gebruikt en dat ik mezelf tot bepaalde zaken verplicht. Ik oefen hier dus dagelijks in om echt te “dienen” en voorbij iets verplichtends te gaan naar mezelf. Loslaten is mijn oefening waar ik merk dat ik elke dag beter en beter in wordt. Ik kom hier nog uitgebreid in terug rond “loslaten”.

Mijn overtuigingen? Wel ik ben blij dat ik deze van mijn eigen “nest” ( je familie) opzij gezet heb. Ik ben de enige die met spiritualiteit bezig is. Mijn familie heeft het daar heel lastig mee. Ik respecteer wie ze zijn, maar heb hen ook losgelaten op elk vlak.

Vertraging? Oh ja, ik ben al een tijdje bezig met een meer gebalanceerde dag. Dus ik ga ook dagelijks wandelen. Zo werk ik dagelijks aan mijn eigen zelfontwikkeling naast dat ik coach. Ik heb een zelfliefde waarbij ik regelmatig mezelf eens trakteer op een massage, een sauna, of iets lichamelijks ontspannends, een gezonde levensstijl. Ik pas ook zelf toe wat ik doorgeef aan klanten om zichzelf helpen. Ik ben altijd in een nieuwsgierige houding om bij te leren en te ontdekken over mezelf.

Waar ik vertraging in nodig had was minder groep coaching want in het verleden ga ik bijna elk weekend groepscoaching. Dus nu de balance er meer is , is het opmerkelijk dat alle energie rustig heel goed, mooi, warm en liefdevol stroomt.


love, Wendy

PS: als je iets te vragen hebt of een bericht wenst na te laten dat kan je hier onder doen met je reactie of meer van dit soort inzichten wenstPS>>> Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!


14 views0 comments

Comments


Wekelijks nieuwe live

bottom of page