top of page

Tips om door te zetten ook in tijden dat het uitdagend is


In het leven worden we vaak uitgedaagd om onze grenzen te verlegen van ons kunnen, ons weten en ons vertrouwen.

Vaak hebben mensen de wens, en zeer vaak doen ze het ook, om letterlijk weg te lopen wat ons juist aanzet om onze grenzen te verleggen. Het wordt hen te moeilijk (in hun woorden), ze verwoorden dat ze hun vertouwen kwijt zijn, … wat ze eigenlijk zeggen is dat ze het vertrouwen kwijt zijn dat ze de mogelijkheden in zich hebben om deze grenzen te verleggen, dat ze werkelijk de kracht hebben om de verandering te maken. Het belangrijkste instrument op deze momenten is doorzetting!

Vaak zeggen mensen dan dat het hen ontbreekt aan doorzetting omdat een situatie niet snel genoeg veranderd naar hun zin, dat ze niet snel genoeg een antwoord vinden, dat ze niet snel genoeg positief resultaat zien in wat zij vinden dat het antwoord voor hen is. Echter heeft iedereen de kracht om door te zetten, zelf al denk je dat je die nog nooit naar boven gehaald hebt in een situatie. Heb je nog nooit een ziekte doorstaan? Heb je nog nooit gestuurd voor een moeilijke test? Hoe regeer jij als iemand tegen je zegt dat je iets niet kan? Wel als je op de eerste 2 vragen een ja zegt, dan heb je echt op dat moment jouw eigen doorzettingsvermogen als je eigen vertrouwen aangesproken ​Tips om je doorzettingsvermogen aan te spreken of in te schakelen ( je zal merken dat je het hebt);wat er ook gebeurt, blijf verder doen met dingen die goed zijn voor jeals je ziek wordt, luister dan naar je lichaam, ziek uit, maar neem geen beslissingen.


Dit is een moment om alles rustig te bekijken en pas na het ziek zijn een beslissing te nemen.als iets niet goed lukt, probeer opnieuwneem je tijd om veranderingen door te voerenals iemand tegen je zegt dat je het niet kan, toon het tegendeel aanblijf altijd geloven in jezelfblijf vertouwen op een positieve uitkomt voor jezelf (en voor anderen als die betrokken zijn in een situatie).blijf eerlijk met jezelfals een situatie al maanden duurt, blijf verder gaan met je leven.

Zet vooral altijd door, zelf al wil het zeggen dat het even moeilijk is, het is van de moeilijke momenten in ons leven dat wij leren en positief kunnen veranderen naar de persoon die dat we weten dat die van binnenin ons aanwezig is.

met liefdevolle groet, Wendy



PS>>> Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!

5 views0 comments

Gratis videoreeksen

bottom of page