top of page

Kan je verkeerd bezig zijn?

Daar is het antwoord ja op , maar met een maar! Die maar houdt iets in namelijk volgende zaken:Geen innerlijk werk doenJe te nauw toespitsen op je procesTe weinig toewijding voor je proces Maar deze grote maar is toch nog iets anders.


Je kan je disconnecteren van je ziel doorSteeds voor je ego te kiezen en in de vallen van je ego te blijven stappenJe teveel bezig houden met wat niet magDoor verantwoordelijkheid voor je proces te ontlopen. En nu ga ik voor je er een paar uitleggen.


Hoe kan “Je teveel bezig houden met wat niet mag”  er voor zorgen dat je u disconnecteerd van je ziel?



Hoe kan “ Door verantwoordelijkheid voor je proces te ontlopen” er voor zorgen dat je u disconnecteerd van je ziel?




Manipulatie is zo er een van

Manipulatie kan heel veel vormen van technieken- er zijn er zo’n 53 bekend-  en is een manier van verantwoordelijkheid ontlopen. De persoon zelf weet heel goed dat hij of zij zelfs één van de technieken gebruikt. Het is dus niet zo dat wanneer men manipuleert – zoals men vroeger volgens de psychologie dacht- dat dit gebeurt uit angst, maar wel om controle te hebben over anderen en om de eigen verantwoordelijkheid in de relatie te ontlopen.



love,

Wendy




PS>>> Sluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!

12 views0 comments

Gratis videoreeksen

bottom of page