• Wendy Mertens

Hoe een kwaal je kan bewust maken?

Updated: May 8, 2020Een kwaal of een ziekte vraagt eigenlijk volgens al mijn ervaringen en inzichten geen medicatie of zalf. En je vraagt u af waarom zeg ik nu zoiets? Medicatie red toch levens?

Laat met eerst zeggen dat ik zelf door alles wat ik gehad heb in het verleden van ziektes tot kwalen voor mij heel belangrijk lessen waren dat bewustwording, voeding, energie, overtuigingen en nog veel meer eigenlijk de echte bronnen zijn waar je in gevraagd wordt om te werken.


Wil dat dan zeggen dat een kwaal altijd wegblijft?

Neen, zoals niet alles onder de kwaal van oorzaken aangepakt is en in transformatie gezet is, kan dit terug komen of zelfs in een andere vorm zich presenteren.


Wat ik bevonden heb rond kwalen en ziektes?

Dat er 7 cruciale domeinen zijn om aan te pakken om terug in je Wellness, zelfliefde als gezondheid te kunnen komen. Het was voor mij een zoektocht om de puzzelstukken bij elkaar te brengen. Nadien ben ik ze gaan toepassen in private coaching voor mensen die op mijn pad kwamen met maagproblematieken, vermoeidheid, depressie, lupus…

Niet enkel zag ik bij mezelf hoe het mijn leven veranderde naar meer zelfliefde, deblokkeringen tot meer gezondheid en wellness, maar ik zag het keer op keer bij hen die ik begeleidde.


Zelfs nu als er wat in mijn leven gebeurd zoals bijvoorbeeld een stijve nek, dan werk ik er zelf op vanuit die 7 domeinen en is dit weg innen de 8u tot 24u nadat ik het werk gedaan heb.


Waarom ziekte altijd gerelateerd is aan liefde?

Elke ziekte is een bundel van innerlijke conflicten die gedeblokkeerd horen te worden. Bewustwording van de blokkades is nodig omdat deze je juist van liefde weghouden. Om liefde in je leven weer werkelijk toe te kunnen laten is liefde voor jezelf terug nodig te wakker te worden. Zolang je ziek bent is nog ergens iets van zelfliefde dat afwezig is.


Waarom het ego ( je schaduw) betrokken is bij ziekte?

Uit eigen ervaring -als wat ik dagelijks zie bij mensen die ik begeleid- is het antwoord met zekerheid een “ja”! Ja, je ego zit er tussen, maar er zit nog meer tussen.

Innerlijke Conflicten zijn weerstanden die hun oorsprong altijd in het ego vinden. Daarom is ziekte ook weer op een andere wijze een bewustmaker. Je schaduw houdt je weg van je potentieel. Hoe anders hoort je ziel je nog wakker te maken nadat elke ander poging mislukt is?


Kunnen de innerlijke conflicten nog vanuit een andere invalshoek komen?

Ja, ze komen ook van ik transgenerationel overdrachten noem. Deze kunnen al meer dan 40 generaties in je familie zijn. Wist je dat als je op het bewustzijnspad hier diepgaand aan werkt dat je ook andere zielen in je familie helpt om genezing te vinden in een gemeenschappelijke innerlijke transgenerationele overgedragen conflict. Deze patronen of conflicten zitten in elke cel van je lichaam en worden met de tijd actief door waar jij zelf aandacht aan besteed, hoe jij in het leven staat. Hoor me goed! Dit gebeurt heel vaak onbewust.


Kwalen en ziektes zijn en blijven uitnodigen voor jezelf om in je bewustheid als in liefde te komen! ( klik hier op deze tekst)


Love,

WendySluit je aan bij mijn GRATIS Facebook-groep Samen op weg met Wendy en laat me weten wat je ontdekt! Deze community biedt je ondersteuning op een veilige plek waar je je waarheid spreekt, inspiratie opdoet en om hulp vraagt ​​terwijl je door de reis van het leven navigeert ... en ik ben erbij!

Gerelateerde artikelen:

(Klik op de titel en het artikel opent in een nieuw blad)

* Zit er een bewustwordingsproces achter een ziekte?

* Onverwerkte trauma’s worden doorgegeven

* De puzzelstukken vielen op hun plek

* Medicijnvrij leven, kan ik dat?

  • Facebook
  • YouTube

 

 

 

 

 

 

medische disclaimer | mail disclaimer | algemene voorwaarden | privacy verklaring

 

 

©2013-2019 by Wendy Mertens

 

 

 

©2018 by Wendy Mertens. Proudly created with Wix.com


 

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Persoonlijke gegevens worden met grote zorg behandelt,  niet verkocht.